Aasia Malesia

Kuala Lumpur – mitä jos vain nauttisit ?

tiistai, 11 helmikuun, 2020

Onko matkalla aina nähtävä mahdollisimman paljon, ehdittävä jokaiseen etukäteen hyvin suunniteltuun paikkaan, hiestä märkänä suorittaa ja loman jälkeen onkin jo suunnaton tarve uudelle lomalle ?

 

Siitä on kohta jo vuosi kun pieni Kaakkois-Aasia seikkailuni päättyi Kuala Lumpuriin. Olin suorittanut, nähnyt ja todella elänyt kaksi edellistä viikkoa elämäni matkaa. Doha-Singapore-Bali-Penang reitti oli saanut sydämeni sykkimään kiivaammin, sieluni laulamaan sulosointuja, jalkani oli rakoilla kaikesta aktiivisuudesta ja olin kerta kaikkiaan onnellinen. Vielä oli kuitenkin yksi etappi edessä, Kuala Lumpurin miljoona kaupunki, jota lähestyin Rajatapaukset matkablogin Annin eväillä ja niin sanotusti valmiina taistoon:

Käy näissä Kuala  Lumpurissa 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älä ainakaan käy näissä kohteissa Kuala 

 

Hotellinani toimi Ibis Kuala Lumpur City Centre, olin valinnut sen siksi, että uima altaalta piti kuvien mukaan nähdä Petronas tornit ja näkyihän ne.

Hotellille päästyäni ja infinity altaalla pulikoidessani minut valtasi aivan ääretön onnen tunne. Ilta hämärässä nojailin uima-altaan reunalla kirkkaina kiiltävät Petronas tornit edessäni ja ymmärsin miten onnellinen olin kaiken kokemani jälkeen ja koko elämästäni. Sen tunteen voin tuntea vieläkin ja kylmät väreet nousee iholleni edelleen. Siinä infinity altaan tunnelmissa mojitoa siemaillen hotellin kattobaarisssa, josta oli yhtä hyvät näkymät torneille ymmärsin, että miksi minun pitää enää suorittaa tällä lomalla ? Miksi en vain nauttisi kerrankin ihanasta hotelli kokemuksesta ?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Ihan parasta Kuala Lumpurissa on mahdollisuus hemmotella itseään edullisesti upealla hotelli kokemuksella.

Kuala Lumpurissa voi kokea upean infinity allas kokemuksen ihan kohtuu hintaan. Itse maksoin yhdestä yöstä tuossa modernissa hotellissa 42 € yö ja olin vielä yksin matkassa. Tuolla KLCCn alueella on paljon hotelleja, joiden infinity altaista on näkymät torneille ja myös Sinä voit kokea tuon samaisen onnellisuuden tunteen, jonka minä koin. Kokemus sopii niin matkan alkuun kuin matkan loppuun.

Jos uima-allas, mojitot katto baarissa ja puhtaat valkeat lakanat eivät ihan kuitenkaan riitä niin edelleenkään ei ole pakko lähteä kauas, eikä kauheasti suorittamaan koska ihan lähellä  KLCC alueella on iso ostoskeskus,  jossa kuluttaa aikaansa ja hop on hop off bussit lähtevät Petronas tornien edestä ja voit istahtaa bussiin ja nähdä Kuala Lumpurin oikeastaan kovastikaan suorittamatta. Siitäkin huolimatta suosittelen kerrankin nauttimaan aidosti hotelli kokemuksesta juuri Kuala Lumpurissa.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur Petronas Towers

Kuala Lumpur

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur at night

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Mojito at Ibis Kuala Lumpur City Centre

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Missä päin maailmaa sinä olet kokenut onnellisuuden tunteen hotellissa ? 

 

💋 & Kram Piyya

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missa Milloinkin keskiviikko, 12 helmikuun, 2020 at 10:50

  Hyvin harvoin koetaan hotellin vuoksi onnellisuuden tunnetta, vaan meille suurimmat onnellisuudentunteet tulee yleensä luonnossa upeissa maisemissa tai vaikuttavissa eläinkohtaamisissa!

  • Reply Piyya keskiviikko, 12 helmikuun, 2020 at 16:23

   Eiköhän se minunkin onnellisuuden tunne kummunnut kaikesta siitä upeasta kaksi viikkoisesta seikkailusta joka oli takanani. Onnellisuus vaan ryöpsähti minuun siinä hotellin altaan reunalla vaikuttavia maisemia katsellen.
   Kiitos Mikko 😊

 • Reply Namistelija-blogista iltaa :) keskiviikko, 12 helmikuun, 2020 at 20:00

  Voi että se on parasta kun joka reissulla iskee tuo onnellisuuden tunne ❤️ viimeks se tuli Balilla mutta on se tullu mm. Bangkokin Shangrila hotskussakin.
  Sit toi suorittaminen, joskus se lähtee lapasesta (riippuen kohteesta) mutta joskus sitä vaan antaa olla suunnitelmien ja olla pötköttelee vaan 😊
  Kiitos hyvästä hotskuvinkistäki 🙂

  • Reply Piyya keskiviikko, 12 helmikuun, 2020 at 21:31

   Kiitos kivasta kommentista Namistelija 💋
   Hotelli oli tosiaan hyvä ja täytyy vähän ton ylisuorittamisen lisäksi ihan opetella sitä olemista 😉 vaikka se on helpommin sanottu kuin tehty.

 • Reply Jenni / Unelmatrippi sunnuntai, 16 helmikuun, 2020 at 14:32

  Olen samaa mieltä siitä, että Kuala Lumpurissa on hyvä hinta-laatusuhde hotelleissa! Meilläkin oli pari vuotta sitten viihtyisä hotelli hyvältä paikalta todella edulliseen hintaan. Tykkäsin kyllä kaupungista myös muista syistä, ennen kaikkea mahtavan ruokatarjonnan ansiosta.

  • Reply Piyya sunnuntai, 16 helmikuun, 2020 at 20:11

   Kyllä kaupungista löytyy vaikka ja mitä kivaa, mutta sen kivan voi minusta tehdä kaupungissa hyvin pieni muotoisestikin jos niin haluaa ja pystyy. Itsellä tahtoo tuo aktiivisuus nostaa joka päivä päätään matkoilla.

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi sunnuntai, 16 helmikuun, 2020 at 17:49

  Tuo on kyllä niin totta, että enempi pitäisi reissussa osata vain nauttia olostaan eikä koko ajan juosta jonnekin. Itselläni ainakin tuo suorittaminen reissussa nousee nopeasti päälle, mutta toisaalta siihen vaikuttaa myös se, että usein sitä hurmaantuu reissukohteesta niin, että on vain pakko yrittää nähdä niin paljon kuin mahdollista.
  Hienolta näyttää Kuala Lumpurissa ja hotellin allas tuntuisi olevan oikein oiva paikka rentoon oleskeluun ja olostaan nauttimiseen. 🙂

  • Reply Piyya sunnuntai, 16 helmikuun, 2020 at 20:29

   Minullehan käy juuri kuvaamallasi tavalla, enpä osannut kunnolla nauttia tuollakaan. Nyt vuotta myöhemmin ymmärtää, etä tuollaisessa paikassa ja juuri tuolla se olisi ollut ihan oivallinen kohtakin matkaa. Kaikki hyvin sain nauttia kaikesta.
   Kiitos Virpi 💋

 • Reply Ne Tammelat sunnuntai, 16 helmikuun, 2020 at 19:56

  Me oltiin pari viikkoa sitten vähän samanlaisissa tunnelmissa, mutta Dubaissa ja näkymänä Burj Khalifa uima-altaasta käsin 😀 Kuala Lumpur ja Petronas Tower kiinnostaa, koska pilvenpiirtäjissä käyminen on meidän juttumme, joten tässä oli hyviä vinkkejä, kiitos! 🙂

  • Reply Piyya sunnuntai, 16 helmikuun, 2020 at 20:32

   Muistan hyvin teidän näkymät tuolta teidän Dubain hotellista 😍
   Kuala Lumpuristahan löytyy vielä se KL tower näköalatorni. Siellä olisikin monta paikkaa teille, sinne siis !
   Kiitos Ne Tammelat 💋

 • Reply reetaeevi tiistai, 18 helmikuun, 2020 at 12:41

  Mulle Kuala Lumpur toimi kuukauden Thaimaan seikkailujen jälkeen nimenomaan paikkana, jossa opin lopullisesti höllentämään kokemisen tahtia. Silti koen että näin kaupungista ihan tosi paljon. Ja Petronas-tornien valot coctailia siemaillen oli yksi KL päivien kohokohdista 😊

  • Reply Piyya perjantai, 21 helmikuun, 2020 at 17:25

   Just tuo sama tunne. Minäkin tunnen nähneeni paljon kaupunkia tuon yhden päivän aikana ja ehdin myös nauttia pari iltaa tuosta ihanasta altaasta ja coctaileista maisemalle 😊
   Oikein kuva kaupunki jossa nauttia erilaisista tunnelmista.
   Kiitos Reeta 💋

 • Reply Pirkko / Meriharakka keskiviikko, 19 helmikuun, 2020 at 09:57

  Suurkaupunkina Kuala Lumpur on turistille tietysti hiukan työläs ja myönnettäköön, että mekin Vietnam-Laos-Kambodza ja Borneo & Brunei -kierrosten välissä löhösimme enemmän hotellilla Kuala Lumpurissa kuin muualla tuolla reissulla aikoinaan. Ja mikäs on löhötessä, kun Kuala Lumpurissa upeatkin hotellit ovat edullisia 🙂

  • Reply Piyya perjantai, 21 helmikuun, 2020 at 17:27

   Nimenomaan mikä on löhötessä ja jopa nauttia siitä kun siihen annetaan niin hyvä mahdollisuus oikeastaan jokaisen matkailijan kukkarolle Kuala Lumpurissa 😉
   Kiitos Pirkko 💋

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY keskiviikko, 19 helmikuun, 2020 at 18:00

  Mekin majoituttiin KLCC:n alueella ja saatiin ihailla Petronas Toweria infinitypoolilta. 🙂 Mut oot oikeassa siinä, että joskus suorittaminen kannattaa jättää vähemmälle ja vain nauttia. KL on kuitenkin vähän vaativa kaikkine siirtymisineen, että ymmärrän myös houkutuksen jäädä vain hotelliin. 😀

  • Reply Piyya perjantai, 21 helmikuun, 2020 at 17:30

   Itsellä on vaikeaa olla suorittamatta vaikka niin päättäisikin, mutta erityisesti Kuala Lumpurissa tuli mieleeen että voisi antaa itselleen vapaapäivän ja nauttia hotellista. Ja jos vielä KL menen niin sen olen luvannut itselleni tehdä.
   Kiitos Sonja 💋

 • Reply Merja / Merjan matkassa keskiviikko, 19 helmikuun, 2020 at 21:54

  Kiitos hyvästä hotellivinkistä! Olen alustavasti suunnitellut loppuvuoteen Malesian reissua ja KL olisi yhtenä kohteena. Kiva kuulla, että siellä on edullisia hotelleja hyvillä näköaloilla. Tiedän tuon onnellisuuden tunteen, se on vyörynyt myös minun ylitse siellä täällä 🙂

  • Reply Piyya sunnuntai, 23 helmikuun, 2020 at 09:27

   Hienoa jos pystyn olemaan avuksi. Aika ihana suunnitelma sinulla. KL tosiaan löytyy noita upeita hotelleja ja tietenkin joka hintaan mutta myös edullisesti.
   Tuo onnellisuuden tunne on kyllä matkalla parasta.
   Kiitos Merja 💋

 • Reply Annemaria torstai, 20 helmikuun, 2020 at 20:59

  Ihanaa joskus vaan jäädä mukavan hotellin uumeniin nautiskelemaan hyvästä hetkestä. Kieltämättä mulla välillä tulee tunne, että hyvä (ja joskus myös kalliskin) hotelli menee vähän hukkaan, kun pitää koko ajan rientää jossain. Pitäisi varmaan enemmän harjoitella zen-meininkiä miellyttävässä hotellissa.

  • Reply Piyya sunnuntai, 23 helmikuun, 2020 at 09:31

   Kun ajattelee miten paljon joskus laittaa aikaa hotellin valintaan ja miten vähän siellä sitten viettikäään aikaa niin miksi siihen suunnitteluun laittaa niin paljon aikaa tai miksi ei sitten nauttisi siitä hotellin tarjonnasta 😉
   Pitää ruveta arvostamaan sitä zen tilaa enemmän hotellissa ihan selvästi
   Kiitos Annemaria 💋

 • Reply Sannahof // Unelmamaja perjantai, 21 helmikuun, 2020 at 08:07

  Nuo fiilikset on niitä, minkä takia matkailu varmasti koukuttaakin niin kovasti. Varsinkin, jos ymmärtää pysähtyä ja ymmärtää nauttia niistä tunteista, kokemuksista ja eletyistä hetkistä. Eikä noissa puitteissa ole kyllä mitään valittamista tuollaisten tunteiden käsittelyyn 😎

  • Reply Piyya sunnuntai, 23 helmikuun, 2020 at 09:35

   Hyvin kiteytit myös omat tunteeni. Eihän tuo ensimmäinen onnellisuuden tunne ollut matkoillani, mutta tuossa kohtaa se todella tulvi ylitseni ja jollakin lailla varmaan paketoi sen koko seikkailuni siihen onnen tunteeseen juuri sillä hetkellä.
   Kiitos Sanna 💋

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty sunnuntai, 23 helmikuun, 2020 at 08:49

  Minä olen todella huono suorittamaan matkoilla. Toki tämä johtuu osaksi matkaseurasta: lasten kanssa kun on lähes mahdoton suorittaa kohteita. Olen kuitenkin itsekin sellainen matkailija, joka mieluummin etenee hitaasti haistellen tunnelmaa, kuin säntäilee kovalla vauhdilla edes takaisin. Silti tunnistan hyvin tuon tunteen, kun pysähtyy onnellisena jossain tietyssä paikassa, ja tajuaa, miten onnekas on, kun saa olla juuri siellä. Tuo tunne on luultavasti se suurin syy matkustaa.

  • Reply Piyya sunnuntai, 23 helmikuun, 2020 at 09:38

   Ai kuinka ihanaa kuulla, että osaat olla. Postauksiasi kun lukee niin kyllähän sinä ehdit myös olla aktiivinen.
   Kyllä tuo onnellisuuden tunne, joka ihan valtaa sielun varmaan on se suurin syy matkustaa.
   Kiitos Katja 💋

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi sunnuntai, 23 helmikuun, 2020 at 14:08

  Pitäisi itsekin osata pysähtyä joskus lomalla enemmän, pakko myöntää että olen joskus vähän sellainen ’suorittaja’.
  Olisipa ihana päästä joskus uudestaan Kuala Lumpuriin, olin 2011-2012 tuolla vaihdossa ja se oli ensimmäinen Aasian matkakohteeni. Ihana kaupunki.

  • Reply Piyya sunnuntai, 23 helmikuun, 2020 at 15:25

   Sullahan onkin yleensä aikamoiset listat jo valmiina. Ihailen kyllä niitäkin vaikka haluan oppia myös nauttimaan hetkestä,
   Ehkä ostaisitkin jopa hetken nauttia KL kun menisit uudestaan tai sitten sinun pitäisi ehtiä vaan näkemään ja kokemaan kaiken taas uudestaan ja vielä vähän enemmän 😉
   Kiitos Veera 💋

  Leave a Reply