Yleinen

Stopover Qatarin Dohassa

keskiviikko, huhtikuu 10, 2019

Kaakkois-Aasian matkalle suunnatessani päätin ehdottomasti testata stopoveria Dohassa. Minä kun en edelleenkään tykkää noista pitkistä lennoista niin jo matkaa varatessani ajattelin, että pieni tauko lentojen välissä voisi sopia minulle. Samalla saisi edes päivän ajan tutustua minulle uuteen kohteeseen Dohaan.

 

Mitä tiesin tästä Qatar Airwaysin ilmaisesta stopoverista ? Qatar Airwaysin nettisivuilta löytyy tietoa, että Qatar Airways tarjoaa yön hotellissa jos vaihtoaika on 5-96 tunnin väliltä, sen lisäksi on myös tarjolla ilmainen turistikierros. Nämähän minä sitten otin ja klikkasin ostoskoriin, vaikka ihan ilmaisia nämä tarjotut tuotteet eivät enää ole. Vielä vuosi sitten näistä ei tarvinnut todellakaan maksa mitään, mutta Qatarin valtio on viime vuonna ottanut arvonlisäveron käyttöön ensimmäisenä kaikista arabi valtiosta. Hinnat eivät siitä huolimatta todellakaan ole päätä huimaavia.

Hotellit ja Discover Qatarin turistikierros. 

Hotellin voi valita noin kahdestakymmenestä eri vaihtoehdosta, jotka ovat kaikki tasokkaita neljän / viiden tähden hotelleita. Näistä joutuu kustantamaan n. 15-25 €. Minä ainakin olin valmis tuon summan maksamaan viiden tähden hotellimajoituksesta ja levosta lentojen välillä. Valitsemani hotelli oli Saraya Corniche, joka maksoi 19 €. Runsaan kahden tunnin turistikierros maksoi 15 €

 

 

 

 

Olin kahdesti yhteydessä hotelliin ennen matkaani, koska toivoin aikaista kirjautumista hotelliin, peläten jo etukäteen etten paljon nuku tuolla kuuden tunnin yölennolla. Hotelli ei valitettavasti vastannut minulle, mutta turistikierrosta suunnitellessa huomasin, että no eipä mitään, koska kierrokset lähtevät lentokentältä, jonne myös palaavat. Hotellista olisin joutunut palaamaan levon jälkeen takaisin kentälle osallistuakseen kierrokselle. Tämä olikin minulle parempi vaihtoehto ja kätevää myös niille joilla on lyhyempi vaihtoaika.

Lento laskeutui Dohaan kello kuusi aamulla ja arvatkaa vaan kuinka monta silmäystä olin nukkunut. No en todellakaan montaa. Haahuilin hiukan Dohan kentällä, ennenkuin istuin paikkaan johon minut ohjattiin odottamaan kello 8.00 lähtevää kierrosta. Dohan kenttä oli siisti ja rauhallinen, taksikuskit tosin olivat innokkaita saamaan madamen kyytiin, minkä vuoksi sitten istahdinkin aika nopeasti osoitetulle penkille odottelemaan omaa retkeäni.

Dohan turistikierros kesti runsaat kaksi tuntia ja kierroksella oli neljä pysähdystä. Oman kierrokseni opas kertoi hyvin kattavasti Dohasta, elämästä Qatarissa ja tietenkin tulevista jalkapallon MM kisoista 2022, jonka vuoksi koko Doha on rakennustyömaana. Mielestäni kierros oli mielenkiintoinen, riittävän kattava, vaikka pysähdykset olisivat voineet olla pidempiä. Kierroksellani pysähdykset olivat lähinnä lyhyitä kuvaustaukoja. Pysähdyksen kohteista kaupat ja ravintolat olivat vielä aamusta suljettuja. Ehkä hyvä niin, houkutukset jäivät pienemmäksi.

Minä jäin pois viimeisellä pysähdyksellä, koska hotellini Saraya Corniche oli lähellä Souqia, jossa viimeinen pysähdys tapahtui. Kävelin hotellille ja pääsin sisäänkirjautumaan ja nukkumaan hetkeksi. No enhän minä pitkään jaksanut levätä koska Dohan kaupunki kiinnosti matkaajaa. Hotellini oli myös lähellä rantaboulevardia, jota pitkin olikin ihana kävellä ja katsella maisemia. Aurinko lämmitti ihanasti talven kylmettämiä luita ja maisemat helli silmäverkkoja. Sain kävellä tuona maaliskuisena lauantaina ihan rauhassa rantaboulevardilla kenenkään häiritsemättä. Useita paikallisia oli lenkkeilemässä tuolla upealla rantakadulla tuona lauantai päivänä mitä erilaisimmissa urheiluvetimissä.

Myöhäisen lounaan kävin syömässä Souqin kujilla. Souqissa oli tunnelmaa ja paljon perheitä viettämässä lauantai iltapäivää. Oli ilo syödä ulkona ja nauttia mausteisesta ruoasta ja ihmisvilinästä. Ruoka ja kävely tekikin sitten tehtävänsä ja illan vietinkin hotellilla nukkuen ja leväten. Lentoni Singaporeen nimittäin lähti jo yöllä kahden aikaan. Hotelli oli kaikesta huolimatta todella hyvä sijoitus vaikka en siellä yöpynytkään. Hotelli ja huone oli kyllä niin kivat, että harmittaa etten ehtinyt nukkua kokonaista yötä, nauttia aamupalaa ja käydä uimassa hotellin uima-altaalla.

 

Muutama hajanainen ajatus yhden päivän vierailustani tässä 2,7 miljoonan asukkaan valtiossa : 

Vaatetus, suosittelen vaatetuksessa kunnioittamaan Arabimaan tapoja. Turhan paljastavat vaatteet ei ole suotavia, mutta ei itseään tarvitse peittäkään. Souqissa näin hyvinkin paljastavissa vaatteissa käveleviä nuoria naisia, joita ei kukaan katsonut mitenkään erityisen paheksuen, mutta itse vaalisin edelleen maan tapojen kunnioitusta.

Kuvattavuus: minusta Dohaa oli helppo kuvata, ihan toisin kuin kokemukseni on Dubaista. Kyllä Dohassa kuljettaisi kameraa paljon enemmän kuin yhden päivän ajan.

Kiiltävät valkoiset autot, onko kukaan muu huomannut, että Arabivaltiossa suositaan kiiltävän valkoisia autoja ? Dohassa joutui odottamaan pitkään, että näki muun värisen auton. Koittakaapa kiinnittää huomiota seuraavan kerran kun matkustatte Arabivaltioon.

Menisinkö uudestaan ? KYLLÄ menisin ja tulen menemäänkin seuraavan kerran tuonne päin matkustaessani. Voin jopa osallistua uudelleen turistikierrokselle, koska uskon sen kehittyvän koko ajan ja näin kuinka paljon rakennuksia oli vielä kesken pysähdyspaikoilla. Jopa kokonainen viikon loma Dohassa on alkanut kiinnostamaan.

 

Lue myös seuraavien bloggaajien juttuja Dohasta :

Mutkia Matkassa – Väliasku Dohassa

Adalminas Adventures – Qatar – Stopover Dohassa

 

💋 & Kram

You Might Also Like

51 Comments

 • Reply Emma keskiviikko, huhtikuu 10, 2019 at 23:40

  Oi kiitos linkkauksesta ❤ Sun hotellihuone näytti ihanan tunnelmalliselta (itsekin ehdottomasti ottaisin tuolla hinnalla sen viiden tähden vaihtoehdon!), mutta onpa kummallista että tuon tason hotellista ei vastata viesteihin! Ja haha, mä muistan kans nyt kun mainitsit nuo kiiltävän valkoiset autot! 😄

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 11, 2019 at 07:34

   Kiitos sinulle Emma 💋
   Muistan hotellia valitessani lukeneeni sinun postausta, jonka arviolla valitsin hotellini sijainnin. Oli todella erikoista, ettei sähköposteihini vastattu ja kun siitä huomautin oli vastaus lähes yhtä tyhjän kanssa. Muuten palvelu oli todella hyvää. Ja noi kiiltävän valkoiset autot on kyllä mainitsemisen arvoiset 😉

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi keskiviikko, huhtikuu 10, 2019 at 23:43

  Tosi hyvä käytäntö tuo, että voi ottaa hotellin ja kaupunkikierroksen noin huokeaan hintaan jos on pitkä vaihtoaika. Olin matkamessuilla kuulevinani Turkish Airlinesin osastolla, että heillä on samanlainen käytäntö Istanbulin vaihdoilla, jos en väärin muista niin ilmainen hotellimajoitus ja kaupunkikierros jos vaihtoaika on tietyn pituinen. 🙂 Täytyy joskus yrittää päästä hyödyntämään. 🙂
  Doha vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Varmasti jäi fiilis palata vähän pidemmäksi aikaa.

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 11, 2019 at 07:38

   Kiitos Virpi 💋
   Turkish Airlines on tietääkseni hiukan muuttanut käytäntöään. He tarjoavat yön jos vaihtoaika on pitkä heistä johtuvista syistä. Jos sinulla on mahdollisuus valita lento lyhyemmällä vaihtoajalla niin silloin tarjous ei ole voimassa. Qatari Airways tarjoaa tämän mahdollisuuden vaikka itse valitset tuon pidemmän vaihtoajan.
   Toivottavasti pääset joskus tätä etua hyödyntämään 😉

 • Reply Camel torstai, huhtikuu 11, 2019 at 08:16

  Tuo kebappi kaljan kans ois nannaa, mutta ei ole kait mahdollista?

  Qatar Airways ei ole KOSKAAN vastannut mun meileihin eli taitaa olla koko maan käytäntö!

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 11, 2019 at 20:57

   Kebabi oli hyvää, kaljaa ei kyllä ollut tarjolla ollenkaan.
   Qatar Airways kyllä vastaus minulle, mutta tuo yksittäinen hotelli ei.

 • Reply Katja torstai, huhtikuu 11, 2019 at 09:33

  En tajua miksi en itse viime vuonna käyttänyt tätä pysähdystä hyväksi. Tämä täytyy kuitenkin painaa taas mieleen ja ehkä ensi kerralla ottaa vaikka parikin päivää Dohassa. Hienolle näyttää nimittäin!

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 11, 2019 at 20:59

   Joskus on vaan liian kiire ja liian innokas pääsemään varsinaiseen kohteeseen 😉 mutta seuraavalla kerralla käytöt ehdottomasti tämän edun hyväksi !
   Kiitos Katja 💋

 • Reply Emilia Vähäkari torstai, huhtikuu 11, 2019 at 10:24

  Kun tältä reissulta joskus Suomeen palaan, niin pitää selkeästi pitää silmällä Qatar Airwaysin lentoja, mahdollisimman pitkällä välilaskulla 😉 Mielenkiintoiselta vaikuttaa Doha, kauniita ja kutsuvia kuvia!

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 11, 2019 at 21:01

   Koitos Emilia 💋
   Doha oli yllätys ja todella positiivisessa mielessä. Rauhallinen ja seesteinen omalla tavallaan ja samalla kuitenkin pilvenpiirtäjiä minne tahansa katsoo. Ihanaa kontrastia

 • Reply Ismo / Reppureissaaja torstai, huhtikuu 11, 2019 at 11:01

  Täytyy kyllä seuraavan kerran Qatar Airwaysin lennoilla hyödyntää tämä stopover. 🙂 Pelkät lennot Qatariin ja takaisin on sen verran tyyriit ettei pelkästään sinne kannata lähteä.

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 11, 2019 at 21:03

   Ehdottomasti hyödynnä tämän !
   En muuten ole katsonutkaan mitä lennot vain Dohaan maksaisi, varmasti lähes saman kuin kauemmaskin ja silloin ainakin minä kaadun helposti siihen pidempään reissuun.
   Kiitos Ismo

 • Reply auringonpaistetta torstai, huhtikuu 11, 2019 at 23:00

  Stopover on kyllä loistava idea😊 Ja Doha kuulostaa niin mielenkiintoiselta! Täytyykin alkaa ehkä suunnittelemaan matkaa itään päin😎

  • Reply Piyya perjantai, huhtikuu 12, 2019 at 05:39

   Stopover on vallan loistava idea. Itseä kiinnostaa edelleen ja uudelleen tuo Dohan stopover ja sitten Reykjavik pysähdys matkalla New Yorkiin.
   Ja kannatus matkasuunnitelmille itään päin 😁

 • Reply Marttiina | Onioni.fi lauantai, huhtikuu 13, 2019 at 03:56

  Me emme ole tuolla käyneet, mutta Doha lienee stopovereista yksi suosituin ja ei ihme, sillä vaikuttaa, että paikkaan pääsee tutustumaan melko pienellä vaivalla. 🙂 Kauniita kuvia! Nuo valkoiset kiiltävät autot: ne on täällä Harbinissakin vallitseva näky. Mikä lienee suosion syy. Monissa vauraissa arabimaissahan ymmärtääkseni ei edes saa olla määräysten mukaan liian monta vuotta vanhaa autoa. 😀

  • Reply Piyya lauantai, huhtikuu 13, 2019 at 08:18

   Doha on todella helposti lähestyttävä kohde ja stopover on hyvin tuotteistettu Qatar Airwaysin kautta.
   Olen joskus kuullut selityksen noille valkoisille kiiltävälle autoille, mutta unohtanut sen. Ja noin varmaan on että vauraissa arabimaissa auto ei saa olla liian vanha.

 • Reply Anna | TÄMÄ MATKA sunnuntai, huhtikuu 14, 2019 at 09:33

  Tuon valkoisten autojen suosion ymmärtää, kun miettii maan lämpötiloja. Musta auto tuskin on se paras valinta maassa, missä lämpötila voi olla kuukausia +45C … 😀 😀

  • Reply Piyya sunnuntai, huhtikuu 14, 2019 at 19:45

   Tuo on kyllä niin totta, autojen kuljettajillahan on useimmiten yhtä hohtavan valkoiset vaatteet yllään 😁
   Kiitos Anna 💋

 • Reply Antti sunnuntai, huhtikuu 14, 2019 at 16:25

  Olenkin miettinyt Stop Overia Dohassa ja sait vakuuttumaan ideasta.

  Näyttää aivan ihanalta ja viihtyisältä.

  • Reply Piyya sunnuntai, huhtikuu 14, 2019 at 19:46

   Ehdottomasti teet stopoverin Dohassa. Saat kivan kokemuksen ja auttaa myös jetlaggiin.
   Kiitos Antti !

 • Reply Christa sunnuntai, huhtikuu 14, 2019 at 19:10

  Olisin halunnut tehdä stop overin Dohassa matkalla Malediiveille, mutta muu perhe ei ihastunut ajatukseen, kun se olisi vienyt paratiisista yhden päivän. Näiden kuvien myötä kyllä edelleen kiinnostaisi päästä tuolla piipahtamaan. Aivan ihana tuo ovikuva!

  • Reply Piyya sunnuntai, huhtikuu 14, 2019 at 19:48

   Ovikuva on Wahib Souqista 😁
   Minä todella ihastuin Dohaan ja teen varmasti stopoverin uudestaan jos ja kun tuonne suunnalle taas lähden.
   Koita puhua perheesi ympäri.
   Kiitos Christa 💋

 • Reply Jaakko / lomalla viimeinkin sunnuntai, huhtikuu 14, 2019 at 22:17

  Doha on kyllä mielenkiintoinen paikka tutustua. Itse olin siellä siis vähän pidempään, mutta tosiaan koko kaupunki rakennustyömaata.

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 18, 2019 at 00:28

   Jalkapallon MM kisa 2020 olisi kiva ajankohta vierailla Dohassa 😉
   Rakennustyömaita olisi varmasti edelleen, mutta paljon jo valmiimpaa silloin.
   Kiitos Jaakko !

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty maanantai, huhtikuu 15, 2019 at 12:43

  Kertoiko kaupunkikierroksen opas mitään negatiivisia puolia vai oliko kierros pelkkää ylistystä? Me pysähdyimme Dohassa yhden yön vuosi sitten paluumatkalla Sri Lankasta, ja uskoisin sen jäävän meidän ainoaksi vierailuksemme. Minun oli vaikea päästä sen yli, että kaikki työvoima on siirtotyöläisiä, jotka tekevät töitä vuorokauden ympäri. Vanha souq oli nätti ja siellä oli elämää, mutta muuten kaupunki oli minusta pelottava.

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 18, 2019 at 00:32

   Toki kaupunkikierroksella opas kertoi lähes vain positiivisia asioita. Enpä tähän edes muista mitään negatiivista mitä olisi kertonut.
   Minulle vierastyövoima jäi pahemmin silmiin Arabi Emiraateissa. Toki tiedän, että myös Qatar on tästä asiasta maailman silmissä ja noita tulevia Jalkapallon MM kisojakin ollaan mahdollisesti boikotoimassa juuri näiden ja muiden tasa-arvo kysymysten vuoksi.
   Minulle Doha näyttäytyi kuitenkin tuona päivänä paremmat kasvot kuin tosiaan esim. Dubai
   Kiitos Katja 💋

 • Reply Merja / Merjan matkassa maanantai, huhtikuu 15, 2019 at 13:39

  Meillä on suunnitelmissa ensi vuodelle reissu, johon olisi mahdollista yhdistää stop over Dohassa. Jos saan miehen suostuteltua tuohon (ei oikein tykkää arabimaista) niin se antaisi hetken hengähdyksen ennen pitkää lentoa. Kiva oli kuulla päivitettyä tietoa stop overista. Viimeksi kun olen siitä lukenut, olivat sekä hotelli että turistikierros ilmaisia. Toki eivät nytkään ole hinnalla pilattuja 🙂

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 18, 2019 at 00:35

   Toivottavasti saat miehesi ylipuhuttua. Minusta Doha on mielenkiintoinen ja pysähdyksen ansaitseva paikka. Ehkä miehesikin kestäisi tuon vuorokauden siellä.
   Ja hinnallaan tuo ei oo pilattu ja pelasti kyllä mun meno matkan kun sain levätä välillä.
   Kiitos Merja 💋

 • Reply Elina / elinanmatkalaukussa maanantai, huhtikuu 15, 2019 at 23:09

  Doha on mielenkiintoinen! 🙂 Haluaisin kanssa mennä uudestaan (seuraava stop over?), kun niin paljon jäi vielä näkemättä! 🙂

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 18, 2019 at 00:41

   Ehdottomasti seuraava stop over 😉
   Minä suuntaisin Hotellini toiseen suuntaan kaupunkia seuraavalla kerralla, koska todella paljon jäi näkemättä.
   Myös keinotekoinen saari the Pearl ansaitsi oman päivän Dohassa.
   Kiitos Elina 💋

   • Reply Minna sunnuntai, toukokuu 19, 2019 at 10:50

    Moikka! Täytyykö tuo stop-over varata Qatarin oman saitin kautta vai saako sen varattua, jos ottaa matkan esim. Supersaverin tai Kilroyn kautta? 😊

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää keskiviikko, huhtikuu 17, 2019 at 22:21

  Ehdottomasti tekisin stopoverin Dohassa jos olisin tällä reitillä lentämässä. Kiinnostaisi nähdä millainen paikka se on, ja kun äkkiseltään ajattelisin, että viikko siellä ehkä olisi liikaa niin stopover olisi kyllä ainakin hyvä alku. Siinähän sitten näkisi jäisikö nälkä tulla takaisin.

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 18, 2019 at 00:43

   Just noin ajattelin minäkin ja minulle jäi nälkä nähdä enemmän. Toki uskon että toinen stop over hillitsisi vähän nälkää tai sitten se vain kasvaisi.
   Toivottavasti pääset tekemään omasi piakkoin.
   Kiitos Paula

 • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta keskiviikko, huhtikuu 17, 2019 at 23:19

  Olenkin miettinyt, että miten tuo ilmainen yöpyminen toimii. 🙂 Ainoa mikä itteäni mietittäisi olisi dronen kanssa matkustaminen. 😀 Muistaakseni joskus luin, että sinne sitä ei saisi ottaa mukaan. Ja jos siis olisin Aasiaan menossa, niin luultavasti se olisi minulla silloin mukana. Muuten olisi mielenkiintoinen vaihtaa pitkällä vaihdolla.

  • Reply Piyya torstai, huhtikuu 18, 2019 at 00:46

   Tuosta Dronesta en osaa sanoa, miten sen kanssa saa matkustaa Dohaan. Matkalaukkuaan menee suoraan kohteeseen mutta Drone liikkuu ilmeisesti käsimatkatavaroissa ja silloin asia pitäisi selvittää.
   Ja varaamisen Qatar Airwaysin sivuilta on niin helppoa ja sujuvaa.
   Kiitos Sandra 💋

 • Reply Pirkko / Meriharakka perjantai, huhtikuu 19, 2019 at 08:51

  Voisin jopa harkita stopoveria näillä hinnoilla vaikka olenkin Dohassa viettänyt aikaisemmin jo useamman päivän. Parin tunnin kierroksella ei tainnut ehtiä ihan häikäisevään islamilaiseen museoon, eikä poikkeamaan perussoukista haukkasoukkiin – Kataran alueesta puhumattakaan. Eli löytyisi sieltä Dohasta vielä vaikka mitä lisääkin 🙂
  https://meriharakka.net/tag/doha/

  • Reply Piyya perjantai, huhtikuu 19, 2019 at 08:56

   Parin tunnin kierroksella ei tosiaan ehtinyt paljon mitään, enemmän ehdon kun kävelin itsekseni.
   Tuo Islamilainen museo jäi todella kaivelemaan, mielellään menisin myös The Pearliin, Dohan omalle ”palmusaarelle ”
   Paljon jäi siis itselläkin näkemättä ja minulle auttoi paljon lepääminen lentojen välillä, joten varmasti tuonne päin suunnatessa teen uuden stopoverin.

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi perjantai, huhtikuu 19, 2019 at 09:05

  Stopover Dohassa kiinnostaisi. Oon useampaan otteeseen yrittänyt etsiä sellaiset lennot, jossa olisi hyvä pysähdysaika Dohassa muttei vielä oo sopivia tullut vastaan. Ei kyllä todellakaan paha hinta maksaa pari kymppiä laadukkaasta hotelliyöstä!

  • Reply Piyya perjantai, huhtikuu 19, 2019 at 09:58

   Yritäpä löytää seuraavalle tuonne suuntaavalla matkalle sellaiset lennot, että saatte stop ovverin toteutettua.
   Hotellitarjontakin on todella monipuolinen, siitä on jopa vaikea löytää suosikkiaan 😉

 • Reply espanjaan perjantai, huhtikuu 19, 2019 at 20:58

  Olipa mielenkiintoinen vaihtoehto!

  • Reply Piyya perjantai, huhtikuu 19, 2019 at 22:58

   Eikö niin ! Ja erittäin suositeltava !

 • Reply Sannahof // Unelmamaj lauantai, huhtikuu 20, 2019 at 17:37

  Lensin loppuvuodesta Indonesiaan ja alkuvuodesta takaisin juuri Qatarin siivillä ja silloin pohdin stopoveria, mutta jotenkin sitten päädyin sen mahdollisuuden skippaa maan. Ja harmittaa! Juuri eilen tästä taas marmatin itsekseni, että miksen käynyt. Toisaalta, uskon että Qatarilla tulee lennettyä vielä monta kertaa, joten stopoverinkin mahis on tulossa varmasti.

  Pst. Jalkapallon MM-kisat on 2022, ei 2020 😉

  • Reply Piyya lauantai, huhtikuu 20, 2019 at 21:24

   Ehdottomasti tee stopover seuraavalla reissulla. Minä en ainakaan keksinyt mitään syytä olla tekemättä sitä seuraavallakin kerralla jos en nyt rupea ajattelemaan naisten tasa-arvo kysymyksiä ja siirtotyövoiman riistoa. Mutta en lähde nyt miettimään niitä kysymyksiä.

   🤭🤭 Tietenkin kisat on 2022 justhan ne oli viime kesänä ja 2018 + 4 taitaa edelleen olla 2022 😁 käyn korjaamassa asian.

 • Reply miraorvokki sunnuntai, huhtikuu 21, 2019 at 13:07

  Mä tykkään lentää aina suorilla lennoilla, olen muistaakseni vain yhden stop-over -lennon tehnyt ja se oli kauan sitten Turkish Airlinesilla Istanbulissa. Qatar on kyllä ollut niin monen huulilla nyt, että pitää katsoa, josko joskus nappaisi stop-over -lennon. 😉 Hyviä vinkkejä, pitää pitää muistissa tulevaa varten!

  • Reply Piyya sunnuntai, huhtikuu 21, 2019 at 22:43

   Suorat lennot olis tietysti parempia, mutta kun noi pitkät lennot on mulle niin vaikeita. Doha kannattaa kyllä kokeilla.
   Kiitos Miraorvokki 💋

 • Reply Tommi tiistai, huhtikuu 23, 2019 at 11:49

  Hei, saako sen stopoverin hoidettua ainoastaan Qatarin sivuilta? Ja onko kuinka helppo varata?
  Kiitos!

  • Reply Piyya tiistai, huhtikuu 23, 2019 at 18:47

   Stopoverin saa hoidettua ainoastaan Qatarin sivuilta. Itse laiton Googleen hakusanoiksi free stopover ja sillä pääsin jo sivulle mistä tuon stopoverin sai varattua. Tosi helppo oli varata, valitsi vain halutun hotellin, niitä on ainakin parikymmentä tarjolla. Pyytää varausnumetoa ja sitten se onkin melkein maksua varten valmis. Tästä en nyt ole varma mutta olen ymmärtänyt että varauksen voi tehdä vain jos on ostanut lennokki suoraan Qatarin sivuilta.
   Lähetä sähköpostia jos haluat tietää lisää 😊

 • Reply Emmi keskiviikko, huhtikuu 24, 2019 at 10:09

  Juuri vietettiin viikko Dohassa matkalla Malediiveille. Ihan huikea paikka. Mikä parasta Dohassa näkyy vielä omaa kulttuuria eikä se ole täynnä turisteja. Toinen voi olla tilanne mitä lähemmäs mennään vuotta 2020.

  • Reply Piyya lauantai, huhtikuu 27, 2019 at 12:11

   Doha oli kyllä huikee ja tosiaan, sieltä löytyy vielä omaa kulttuuria kaiken sen uuden rakennetun lisäksi. Kyllä Dohalla kaikki mahdollisuudet olisi turistikohteeksi, mutta miten tulee käymään kisojen jälkeen ?
   Kiitos Emmi 💋

 • Reply Riikka Jokela lauantai, elokuu 31, 2019 at 18:55

  Voiko lennot itsessään siis varata jonkun muun sivuston kautta? Stopoverin vaan sitten Qatarin omilta sivuilta?

  • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla sunnuntai, syyskuu 8, 2019 at 18:52

   Jostain nyt kuin että stopoverin palvelut tarjoaa itse asiassa Discover Qatar ja niitä pystyy ostamaan suoraan Qatarin lentokentältä, mutta myös netistä valmiiksi.

  Leave a Reply