Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Mitä maksaa seitsemän naisen matka Maltalle

lauantai, 6 lokakuun, 2018

Maltalle marraskuussa

 

Tämä lady ei ole TAASKAAN lähdössä yksin matkaan vaan meitä on yhteensä seitsemän naista matkaseurueessa. IHANAA !!!!! Ja voitte vaan arvata, että matkakohdetta ei päätetty samana päivänä kuin matka varattiin. Matkan varaukseen tarvittiin ”muutama” päivä, lähes kuukausi.

Olemme matkustaneet vaihtelevasti samalla porukalla aikaisemminkin :

* 2013 Pariisi

* 2014 Barcelona

* 2017 Belgrad

 

 

Kaikki reissumme ovat oleet aivan MAHTAVIA  ja täällä porukalla on kiva suunnitella reissuja. Belgradin jälkeen meille nousi ajatus, että olisi kiva matkustaa kohteisiin minne ei ehkä ensimmäisenä lähtisi yksin tai perheen kanssa. No niin ei nyt kuitenkaan käynyt tällä kertaa, yritys oli kyllä hyvä.

Listallamme oli :

– Podgorica

– Kosovo

– Skopje

– Tbilisi

– Bucharest

– Ljubljana

Ljubljana valikoitui kohteeksemme ja vielä viikko sitten alkuviikosta näyttikin sille, että sinne mennään ja osa meistä suunnitteli jo päiväretkeä Venetsiaan. Ennenkuin meille selkeytyi matkaseurueemme kokoonpano, oli hinta jo tuplaantunut viime viikon loppuun mennessä. Halusin vielä uskoa, että hinta tippuu uudestaan alkuviikoksi. No eihän se tippunut ja uusi etsintä oli taas käsillä. Kakkiin edellä mainittuihin kohteisiin oli aika kalliit lennot ja pieni tuskanhiki alkoi puskemaan ohimolleni. Poistettuani listalta kaikki ne paikat minne ei haluttu Euroopassa alkoi näyttämään aika huonolle. Jostain tuo Malta sitten ponnahti mieleeni ja siinähän se oli. Kaikki innostui ja ei muuta kuin varaamaan.

Ehkä tämän pitikin tapahtua. Ljubljanassa saattaa aikamoisella todennäköisyydellä sataa ja olla jo hiukan kalseaakin marraskuussa. Maltalla auringon pitäisi helliä tutkimusmatkailijoita. Juuri sopiva keli kävelyyn ja kahvitkin saa varmasti juoda vielä ulkona terassilla. Emme valita.

 

 

Hotelliksimme valikoitui Hotel Aleksandra St.Juliansissa 

Hotelliin pääset tästä

Kuvat hotellin kotisivuilta

Mitäs tämä lysti tulee maksamaan ?

Lennot : Helsinki – Istanbul – Malta – Istanbul – Helsinki / Turkish airlines / lippu sisältää 30 kg matkatavaraa

160 € / henkilö 

Hotelli : 3 x kahden hengen huonetta ja 1 x huone yhdelle, sisältää aamupalan.

80 € / kolmelta yöltä yhteensä / henkilö 

 

Olisiko sinulla kertoa meille :

* ravintolavinkkejä ? 

must see kohteet ? 

 

Fiilistelylistalle on päässyt jo seuraavat jutut :

* Adalminas adventuresin Valletta postaus

* Travelloverin usea Malta juttu

 

Omasta Maltan matkastani on 12 vuotta, kuvilla on siis jo ikää.

Sillä matkalla en ehtinyt Vallettaan ollenkaan. SE täytyy korjata tällä matkalla.

 

💋 & Kram

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi lauantai, 6 lokakuun, 2018 at 21:19

  Nauratti tuossa alussa tuo, että taaskaan et lähde yksin. Nimittäin täällä huutelee yksi, joka kovasti ihannoi yksinmatkailua ja haaveilee siitä, mutta kokosi sitten lähes koko työkaveri ”joukkueensa” mukaan seuraavalle matkalle. 😀 😀
  Mutta hei, ihanaa matkaa teidän köörille! Maltalla en ole käynyt joten vinkkejä en osaa antaa, mutta varmasti reissusta tulee ikimuistoinen!

  • Reply Piyya sunnuntai, 7 lokakuun, 2018 at 09:27

   Kiitos Virpi !
   Minua nauratti myös kun blogini esittelyteksteissä lukee yksinmatkaavan naisen….
   No joudun tai saan katsontakannasta riippuen matkustaa niin paljon yksin, että tuntuu kivalle silloin kun saan matkaseuraa ja nyt saan kuusi ihanaa matkaseuralaista mukaani.
   Minunkin edellisestä matakasta on niin kauan, että tuntuu melkein kuin lähtisi taas tutustumaan uuteen

 • Reply jossu sunnuntai, 7 lokakuun, 2018 at 11:17

  St Johns Cathedral Vallettan vanhassa kaupungissa on must see nähtävyys, sen sisustus on uskomattoman kaunis.

  • Reply Piyya sunnuntai, 7 lokakuun, 2018 at 15:45

   Kiitos Jossu !
   Tuo katedraali tosiaan on must see juttu ja kuinka ollakaan ensimmäisellä Maltan matkallani kaksitoista vuotta sitten en ehtinyt koko Vallettaan.

 • Reply Kthetraveller sunnuntai, 7 lokakuun, 2018 at 17:16

  Oi jösses, miten edullista tuo majoittuminen siellä on! Partsit ja kaikki hotellissa. Maltalla en ole käynyt ja ei siis ole antaa vinkkejä, mutta varmasti on oikein mukava paikka.

  • Reply Piyya sunnuntai, 7 lokakuun, 2018 at 17:22

   Alkaa olla marraskuu jo off season. Sopii hyvin meidän matkalle, edelleen Suomalaiselle niin lämmin, että voi kahvit tai viinilasillisen nauttia terassilla ja jaksaa hyvin kiertää eri kohteita kameran kanssa..
   Ollaan kyllä kaikki aika täpinöissämme ?

   • Reply Kthetraveller sunnuntai, 7 lokakuun, 2018 at 17:34

    Ihan varmasti ootte tapinöissänne. Hyvä porukka tekee matkasta kun matkasta vielä astetta paremman. Huomasin muuten, että lennätte Turkishilla. Onko eka kerta? Mä lensin vajaa vuosi sitten ekan kerran THY:llä ja tykkäsin kyllä. Matkalaukutkin sai painaa ihan kunnolla, eli ei tarttenut kattella yhtään miten paljon vaatteita ja normikemppareita laukkunsa heitti. THY:llä oli myös kiva määrä stuertteja per kone. Siinäpä silmanruokaa teidän naisporukallekin 😉

    • Reply Piyya sunnuntai, 7 lokakuun, 2018 at 18:59

     THY on vanha tuttu minulle ja olen aina ollut tyytyväinen . Ruokakin on yllättävän hyvää, elokuvatarjontakin kelpaa , joten eipä ole ollut moitittavaa ?

 • Reply Christa /Traveldreamer torstai, 11 lokakuun, 2018 at 13:14

  Voih, mä olen haaveillut Maltasta jo pari vuotta. Kuullostaa siis aivan ihanalta tuo tuleva reissu! Tykkäisin kovasti matkustaa kaveriporukan kanssa, mutta kaverit eivät toistaiseksi ainakaan ole valmiita jättämään perhettä kotiin ja lähteä naisseurassa. Sinänsä harmi, kun ennen perheitä tehtiin upeita reissuja yhdessä.

  • Reply Piyya torstai, 11 lokakuun, 2018 at 20:45

   Me ollaan kyllä kaikki jo niin täpinöissämme. Toivottavasti saan luvan matkaseuralaisiltani julkaista vähän spontaaneja tunnelmakuvia matkastamme ?
   Me ollaan aika hullun hauska porukka. Tää on mulle aina semmoinen pelastut, että edes joillekin matkoille saan seuraa.

 • Reply Emilia / maailmanlaidalla sunnuntai, 14 lokakuun, 2018 at 22:55

  Kuulostaa niin hyvältä!! Ihanaa, että on ihana porukka ympärillä, kenen kanssa voi reissata. Tällaisia reissuja itsekin aina kaipaan, että pääsisi naisporukalla reissuun. Ne tuppaa yleensä olemaan niin hauskoja matkoja! Ihanaa Maltan matkaa koko porukalle. Vinkkejä ei valitettavasti ole antaa. Mutta jään odottelemaan matkan jälkeen sinun vinkkejä. Maltalle olisi kiva joskus päästä.

  • Reply Piyya maanantai, 15 lokakuun, 2018 at 08:02

   Kiitos Emilia ?
   Meillä on ollut aina niin hulvattoman hauskaa, että ei kohteellakaan oo niin väliä. Malta tuntuu kuitenkin hyvin houkuttelevalta keskellä pimeintä marraskuuta.
   Vinkit seitsemän naisen matkasta tulee varmasti luettavaksi matkan jälkeen.

  Leave a Reply