Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Is there any me in instagram # IGTT

torstai, 13 syyskuun, 2018

Minä ja Instagram

Kuukauden Instagram Travel Thursdayn teemana on Instagramin omakuvat. Mietin tovin viitsinkö edes lähteä osallistumaan haasteeseen. Minullahan on tasan kolme kuvaa, jossa minä näyn. Ja niistä kolmesta ainoastaan yhdessä näkyy kasvoni. Tuossa yllä olevassa kuvassa näkyy vain ikiomat jalkani kevään Lissabonin matkalla. Kolmatta kuvaa en edes laita koska se oli jo edellisessä IGTT haasteessa esillä, siinä näkyy käteni pitelemässä jäätelöä.

 

Tämä ainut kasvokuva Instagramissa on selfie Abu Dhabista, Sheikh Zayedin moskeijasta. Vaikka erityisesti Dubai ei saanut minua innostumaan, niin tämän moskeijan vuoksi voisin matkustaa Emiraatteihin uudestaan. Moskeijan kauneus, valkeus, puhtaus, tyyneys ja hiljaisuus lumosivat minut. Vierailuni siellä oli ihan liian lyhyt. Tänne todella tahdon uudestaan.

 

Siivosin Instagram tilini keväällä kun aloitin blogin kirjoittamisen. Eipä siellä silloinkaan montaa kuvaa ollut minusta, joten kyseessä ei todellakaan ollut mikään suursiivous. Muutama oma kuva ja yksi kuva äidistä ja minusta. Blogissa olen jo tainnut esitellä kasvojani useammin. Minusta on kuitenkin

mukava tehdä blogin kirjoittajasta elävä henkilö kuin, että pysyisin täysin anonyyminä. Ehkä Istagraminkin puolelle tulee taas joltakin matkalta omakuvaa.

 

Tämä postaus on osa IGTT – kampanjaa, jonka tarkoitus on levittää matkailutietoutta ja matkailun ilosanomaa kuvien avulla. IGTT:n vetäjinä Suomessa toimivat Travellover ja Vagabonda

 

💋 & Kram

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Christa /Traveldreamer torstai, 13 syyskuun, 2018 at 13:18

  Minä jätin tämän igtt-haasteen väliin, kun omasta instasta löytyy vain yksi kuva, jossa olen itse. En viihdy kuvattavana ollenkaan, enkä osaa poseerata. Blogissa olen parissa kuvassa. On totta, että jutuista tulee elävämpiä, kun niissä näkyy kirjoittajan kuva. No jos silloin tällöin edes yrittäisi.

  • Reply piyya torstai, 13 syyskuun, 2018 at 20:28

   Meinasin tosiaan itsekin jättää väliin koska eihän tuossa nyt ole kuin tuo yksi kuva 😉
   Kroatia postauksessa oli tosi hyvä kuva sinusta ja todellakin heti lukija tuntee olevansa lähempänä kirjoittajaa. Yritetään ede silloin tällöin.
   En nimittäin itsekään viihdy kuin kameran toisella puolella 🙂

 • Reply Travelloverin Annika torstai, 13 syyskuun, 2018 at 22:31

  Kuvattavana oleminen ei ole minunkaan juttuni, mutta olen yrittänyt sitäkin opetella. Kameraan katsominen on vaikeaa. En koskaan ole tyytyväinen kuviin. Näytän omasta mielestäni aina jotenkin oudolta. 🙂 Mutta tuon moskeijan minäkin haluaisin nähdä. Käyn moskeijoissa aina, kun se vain on mahdollista. Pidän niiden arkkitehtuurista.

  • Reply Piyya perjantai, 14 syyskuun, 2018 at 07:44

   Tuo kuvattavana oleminen ei vaan ole luontevaa ja lopputulos on hyvin harvoin toivottava tai edes kohtuullinen ?
   Pidän myös moskeijoiden arkkitehtuurista. Vaikka kirkkokin on rauhallinen ja rauhoitun niissäkin niin moskeijassa tapahtuu minulle äärimmäinen rauhoittuminen.

 • Reply Terhi | Vagabondablogi.fi torstai, 20 syyskuun, 2018 at 07:10

  Se on tavallaan hassua, että toiset nauttivat kameran edessä olosta ja postaavat Instaan ja blogiin suuren määrän kuvia itsestään, ja sitten on me, jotka eivät siitä välitä yhtään. On ihan totta, että anonyymit ja kasvottomat henkilöt eivät pidemmän päälle kiinnosta, joten yritän edes silloin tällöin postata kuvan itsestäni.

  Kaunis on tuo moskeija – paikan hiljaisuus ja rauhallisuus välittyy kuvastakin!

  • Reply Piyya lauantai, 22 syyskuun, 2018 at 10:53

   Näin se on, olemme kaikki niin erilaisia ja hyvä niin.
   Vähän minun kyllä täytyy skarpata itsensä tuomisessa kuviin ?

  Leave a Reply