Yleinen

Soolomatkaajan matkaseura

keskiviikko, syyskuu 12, 2018

Matkaseurani

Soolomatkoilla on kiva olla mukana, jotain tekemistä. Tänä päivänä toki älylaitteet ovat korvanneet jo lähes kaiken muun virikkeen, mitä aikaisemmin joutui raahaamaan mukaan matkalle, että viihtyisi yksin. Kirjoja minulla on mukana nykyään juuri älylaitteiden vuoksi muusta syystä. En nimittäin enää jaksa maata auringossa tekemättä mitään.

Kirja pelastaa, aika kuluu rannalla ja rusketus on taattu.

Vaikka matkani Kreetalle ei ole tällä kertaa soolomatka, valitsin siitä huolimatta itselleni matkaseuraksi Sam Yaffan, katsotaan saako hän minut koukuttamaan seuraansa vai antaako oikeat seuralaiseni siihen edes mahdollisuutta ?

Aivoni kiehuvat ja pehmenevät sen verran auringossa, että lomalukemiseni tulee olla kevyttä. Oma elämänkerrat sopii minusta hyvin auringossa lukemiseen. Kuumassa auringonpaisteessa on helppo keskittyä yhden ihmisen kertomaan ja hyvällä mielikuvituksella voi ajatella, että olisi matkaseuraa.

Zlatan ja Cheek ovat minua jo aikaisemmilla matkoilla viihdyttäneet ja nyt on Sam Yaffan vuoro.

 

onko sinulla vinkata minulle hyvää matkaseuraa seuraavalle matkalleni ? 

 

💋 & Kram

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Christa /Traveldreamer torstai, syyskuu 13, 2018 at 13:30

  Minullakin on aina kirjoja mukana matkalla: rannalle perinteisiä kirjoja ja lentokoneeseen ja iltalukemiseksi e-kirjoja. Äänikirjoista en ole vielä innostunut. Minäkään en osaa rannalla vain makoilla, vaan luen aina kirjaa. Kroatiassa mukana oli perinteisenä kirjana Liane Moriartyn Unelma-aviomies ja Jussi Adler-Olsenin Poika varjoiselta kujalta. E-kirjoina Vera Valan Kosto ikuisessa kaupungissa ja Clare Mackintoshin Annoin sinun mennä. VIimeinen noista on vielä kesken, mutta muut luin. Kaikki ihan viihdyttäviä. Nyt olikin poikkeuksellisesti kaikki suomenkielisiä kirjoja, kun yleensä luen paljon ruotsiksi. Tykkään kirjoista, jotka sijoittuvat kivaan ympäristöön, kuten tuo Vera Valan kirja (Rooma). Elena Ferranten Napoli-sarjan olen lukenut juuri siksi ja siitä tuli kyllä Napoli ja Amalfin rannikko -kuume

  • Reply piyya torstai, syyskuu 13, 2018 at 20:32

   Minäkään en ole vielä oppinut tuohon äänikirjan maailmaan. Itseäkin kiinnostaa romaanit, jotka kertovat ehkä paikasta jossa juuri silloin olen tai jos olen rantalomalla niin kirjassakin ollaan rannalla.
   Pyrin itsekin ostamaan ruotsin- tai englanninkielisiä kirjoja mukaan matkalle niin tulee samalla hiukan harjoitettua niitäkin. Viimeisimmällä matkalla ehdin lukea jonkun englanninkielisen höpöhöpö romaanin ja tuo Sami Yaffa jäi kesken mutta se täytyy kyllä lukea nopeasti loppuun.

 • Reply Sini torstai, syyskuu 13, 2018 at 16:50

  Rauli Virtasen Reissukirja (luin sen vuorokaudessa, Paul Therouxin Suuri junamatka.
  Seuraavaan reissuun mulla on Jukka Salmisen Polkupyörällä maailman ympäri. Löysin sen Taiteiden yönä Kaapelitehtaan kirjakaupalta halvalla. 🙂

  • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla torstai, syyskuu 13, 2018 at 20:35

   Tuo Rauli Virtasen reissukirja täytyy kyllä hakea heti, että se on varmasti mukana seuraavalla matkalla. Kiitos vinkistä ja myös noista muista ?

 • Reply Merja keskiviikko, lokakuu 10, 2018 at 11:29

  Hyviä kirjavinkkejä postauksessa ja kommenteissa. Cheek ja Zlatan on mullakin jo luettuna samoin Napoli-sarja. Kerro sitten mitä tykkäsit Jaffasta!

  Rauli Virtasen kirja onkin jo lukulistalla ja tuon Salmisen kirjan lisäsin sinne ?

  • Reply piyya keskiviikko, lokakuu 10, 2018 at 15:46

   Sain tosiaan hyviä kirjavinkkejä ja sun oma vielä siihen lisäksi. Pari matkaa ehkä mennään noilla 😉

  Leave a Reply