Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Symi – Tilos – Nisyros / See You soon

lauantai, 19 toukokuun, 2018

 LOMASUUNNITELMAT AIKA LAILLA VALMIINA ❤️

 

Ihan pakko saada vähän hehkuttaa kun sain kesälomani ensimmäisen jakson lomasuunnitelmat vihdoinkin valmiiksi.

Aurinkohattu odottaa jo lähtöä ja löysin jopa muutamat (hups ? ) uudet bikinit eilen. Tarviiko mitään muuta mukaan aurinkoon ? Ehkäpä jotain, mutta se järjestyy varmasti. Mä oon niin valmiina lähtöön vaikka kolme viikkoa täytyy vielä odottaa. Eipä haittaa, tässä on yhtä sun toista tehtävänä ennen lähtöä niin kiire tässä todennäköisesti vielä tulee.

Hiukan tässä on pitänyt palapeliä koota kun on erikseen lentoja, laivamatkoja, useita hotelleita….mutta mikä sen parempaa tällaiselle matkaintoilijalle. Aikamoinen matemaattinen kaavio on taas raapustettuna vihkoon.

TÄSSÄ MATKASUUNNITELMANI: 

10.6. Lennän Vaasa – Rodos , kyseessä on myöhäinen lento niin en halua lähteä aikaisin seuraavana aamuna vielä seuraavaan kohteeseen vaan aion nauttia auringosta ihan koko päivän Rodoksella, jonka jälkeen

11.6. Matkaan Symille, jonne sydämeni jäi minua odottamaan viime syksynä. Tuntuu hyvälle päästä näin nopeasti takaisin koska viime syksynä päätin, että Symille on päästävä pian uudestaan. Silloinhan olin vain yhden päivän meriretkellä siellä.

15.6. Matka jatkuu Tilokselle. Se on minulle ihan uusi saari, josta en tiedä oikeastaan mitään, joten kaikki vinkit kelpaa.

19.6. Jatkan Nisyrokselle, jota supermarketin poika minulle kehui viime syksynä Falirakissa ja se on jäänyt tuonne johonkin aivolohkon koloon hiertämään ja nyt sitten matkaan sinne. Nisyros on tulivuorisaari, jossa tulivuoren kraatteri on SE suurin nähtävyys. Kaikki mahdolliset muut vinkit kelpaa myös tänne.

22.6. Takaisin Rodokselle, jossa vietän muutaman päivän koska en uskalla jättää tuloa liian myöhäiseksi mahdollisten laivalakkojen vuoksi. Tämä koko matkasuunnitelmahan saattaa vielä heittää häränpyllyä jos Kreikkalaiset päättää lakkoilla juuri tänä aikana.

26.6. Paluu takaisin kotiin Helsingin kautta

Miltä suunnitelmani kuullostaa ?

💋 & Kram

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply auringonpaistetta sunnuntai, 20 toukokuun, 2018 at 10:32

  Kuulostaa hyvältä! Itsellä on ollut kova Kreikka ikävä ja matkoja sinnepäin olenkin ahkerasti katsellut. Kiva, kun pääset samalla matkalla näkemään useamman kohteen:)

  • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla sunnuntai, 20 toukokuun, 2018 at 11:26

   Kiitos ❤️
   Mulla tuntuu olevan ikävä joka paikkaan. Oon kyllä innostunut tästä, toki missään en ole kovin pitkään, että katsotaan miltä tuo ”jatkuva” siirtyminen tuntuu sitten kun oon matkalla. Siitä varmasti juttua sitten myöhemmin.

 • Reply maailmanlaidalla sunnuntai, 20 toukokuun, 2018 at 18:49

  Kuulostaa kyllä niin hyvältä reissusuunnitelmalta! Saarihyppelyä parhaimmillaan. Toivottavasti nautit matkasta ja saat myös rentouduttua, vaikka paikka vaihtuukin ”tiuhaan”. Mutta ainakaan ei ehdi kyllästymään kohteeseen 🙂 Mielenkiinnolla jään odottelemaan matkakuulumisia!

  • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla maanantai, 21 toukokuun, 2018 at 07:59

   Kiitos ❤️
   Onneksi nuo laivamatkat on lyhyitä niin niihin ei tuhlaudu aikaa ?
   Kaikki pieniä saaria niin ne pitäisi saada hallintaankin aika nopeasti. Jos jää nälkä niin täytyy lähteä uudestaan ?
   Ei malttaisi millään enää odottaa

 • Reply Pipa maanantai, 21 toukokuun, 2018 at 22:01

  Todella hyvältä kuulostaa❣️ Saarihyppely Kreikassa on mullakin listalla eli sitten joskus. Ja oishan se Rhodoksellakin kiva käydä, viimeksi oon käyny sielä – 92.

  • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla tiistai, 22 toukokuun, 2018 at 07:41

   Kreikan saaristossa on niin monta ihanaa kohdetta, sinne vaan ? ? Tämä saarihyppely juontuu tuosta viime vuoden Symin päiväretkestä, jolloin päätin että tänne uudestaan. Monta muutakin saarihyppelyn kohdetta kyllä kutkuttaa tulevaisuudessa. Rodoksen kaupunki on mulle vielä hiukan mysteeri, niin ehkä sekin tulee vihdoin nähtyä ?

 • Reply traveldreamer17 keskiviikko, 23 toukokuun, 2018 at 11:28

  Kuullostaa tosi kivoilta suunnitelmilta! Haluaisin itsekin päästä saarihyppelemään joskus. Erityisen kiva olisi nähdä juuri noita saaria, jotka eivät ole niitä perinteisimpiä turistisaaria. Sinulle tulee varmasti hieno reissu.

  • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla torstai, 24 toukokuun, 2018 at 07:13

   Kiitos Christa ❤️
   Minua houkuttelee myös nuo pienet, ei niin paljon huomiota saaneet saaret. Jos tämä matkustusmuoto tuntuu edelleen hyvälle tämän reissun jälkeen niin sitten seuraavaksi Kykladien sinivalkoisille pikku saarille jonakin päivänä.
   Lapsetkin tykkäisi teillä varmasti, vaihtelua ja uusia maisemia tasisesti.

 • Reply sari/matkalla lähelle tai kauas keskiviikko, 15 elokuun, 2018 at 22:41

  On sulla kyllä varmaan ollut hieno reissu! Nisyros näytti todella upealta. Itselle iski hirveä saarihyppelykuume. Pitääkö suunnitelmia muuttaa ja vaihtaa ensi kesän keski-Euroopan kierros Kreikkaan…..aika näyttää, kumpi vie voiton. Vielä on aikaa arpoa asiaa!

  • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla keskiviikko, 15 elokuun, 2018 at 23:28

   Saarihyppely oli upea ja mielessä alkaa jo liikkua uusia suunnitelmia ja uusia saaria valloitettavaksi.
   Nisyros todella vei minulta niin sanotusti jalat alta vaikka en vieläkään osaa ihan pistää sormea siihen, että miksi. Se tunne ?
   Keski-Euroopan kierroskin kuullostaa ihanalle ja onneksi suunnittelua ja arpominen on kivaa.

  Leave a Reply