Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uuden blogin korkkaus

Heippa!

Jonkin aikaa asiaa mietittyäni, päätin minäkin perustaa tällaisen matkablogin. Olen intohimoinen reissaaja ja lempipuuhaani on uusien reissujen suunnittelu. Reissaan työn puolesta, kavereiden kanssa tai perheen kera. Useinmiten perheen kanssa. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi alakouluikäistä lasta.

Tässä blogissa aion kertoa aiemmista matkoistani, tulevista matkoista ja matkahaaveista. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan ja takataskustani löytyykin jo lähes valmiiksi suunniteltuja matkoja, vain toteutus enää puuttuu. 🙂

Ensimmäisen postauksen ajattelin tehdä viime vuoden loppupuoliskolla tehdystä reissusta Gran Canarialle. Mukavaa, jos lähdet kanssani mukaan reissuilleni!

Next Post

2 Comments

 • Reply ananas2go 13/02/2017 at 12:08

  Tervetuloa blogimaailmaan! Luinkin jo Kanaria-kirjoituksesi ennen kuin tajusin ,että onhan täällä tämäkin.

  Matkailoa!

  • Reply Pixie 13/02/2017 at 19:04

   Kiitos ananas2go!

  Leave a Reply