Eurooppa Montenegro

Herceg Novi ja Kotor

sunnuntai, lokakuu 6, 2019

Herceg Novi oli mukava pieni rantakaupunki. Kahviloita, ravintoloita, matkamuistomyymälöitä.. Vanha linnoitus, jossa käytiin. Omasta mielestäni ei mitenkään erikoisen paljon tekemistä, sellaista kävelyä, hengailua ja uimista. Tytöt ui ja mä join kahvia. Paljon syötiin jäätelöä. Kaunista oli.

 

Kotorin vierailu jäi aika pikaiseksi ja nähtiin vain vanha kaupunki. Asteita oli tuona päivänä yli 40  ja ei vaan jaksettu. Tytöt halusi tienkin uimaan ja en mä itsekään kovin innostunut ollut kävelmään tollaisessa helteessä. Vanha kaupunki oli kaunis, mutta aika samanlainen kuin muutkin vanhat kaupungit tuolla päin Eurooppaa. Ei löydetty uimarantaa kaupungista, mikä oli harmi. Google mapsilla hain ostoskeskuksia ja yksi todella pieni siinä lähellä olikin. Tytöt vähän shoppaili ja lähdettiin siitä sitten hotellille uimaan ja viilentymään..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply