Yleinen

Muutin -tänne Rantapalloon-

keskiviikko, toukokuu 15, 2019

Blogspotissa on ollut hiljaista. Kävin viikon lomalla Turkissa ja sitten siirtelin blogiani tänne. Oli aivan yksinkertainen juttu, mutta kesti kauan päästä alkuun. Jouduin muutamasti kyselemään apuja, kun en päässyt luomaan käyttäjätunnusta ollenkaan ja lopulta sitten sain neuvon olemaan käyttämättä välilyöntiä tunnuksessa ja niinpä onnistuin luomaan itselleni tunnuksen ja täällä olen.

Eipä mulla mitään varsinaista syytä (kai) tänne siirtymiseen ollut, mutta ehkä sitten laumassa on kivempaa, heh. Täällä mä kuitenkin käyn paljon lukemassa blogeja ja ulkoasu näissä mielestäni parempi kuin mun vanhassa, joten ehkä siksikin. Ulkoasuun olen ainakin todella tyytyväinen.

Turkissa tosiaan piipahdin, lämmintä oli ja kaunista. Siis uskomattoman kaunista. Vuoria, merta, luontoa, historiaa.. mitä sitä enempää kaipaisi. Kuvat vielä aika pitkältä käymättä läpi, mutta muutama Instakuva tässä.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply