Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ensi vuonna

Tosiaan, Michael sai töitä ja sille nyt iskostu sama ajatus kuin mulle. Matkustetaan! Ja sitä me ensi vuonna tehdään. Tammikuussa mennään Portugaliin viikoksi. Moikataan vanhoja työkavereita ja suljetaan pankkitilit ja otetaan mun veronpalautukset sieltä. Ellei kyseinen pankki oo päätelly että en mä käytä niitä ja ottanu itelleen. Sekään ei enää yllättäis mua. Helmikuussa aattelin kävästä Suomessa. Pääsiäisloma on Tanskassa pidempi joten lähdetään sillon käymään Berliinissä! Menopaluu lennot makso vaan 52e!

Mut eniten odotan sitä että lähdetään Japaniin Toukokuussa! Kaksi viikkoa 18.5-1.6! Sitä myös googletin aikani kuluksi millon on paras aika sinne matkustaa niin google ehotti mulle vaan talon ostoa ja vauvan hankintaa. Ei vielä google, ei vielä!

Syksyn aikana ois tarkotus käydä vielä Maltalla. Ensi vuosi tulee oleen mukava!

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Tiia/ReiseReise 03/11/2017 at 6:23 PM

  Oi, hyvältä kuulostaa! Japaniin haluaisin minäkin taas..ehkä mekin mennään ensi vuonna. :D

  • Reply Heli 05/11/2017 at 6:26 PM

   Me nyt saatiin päähämme että ens joulukuussa vois mennä käymään Singaporessa ku Norwegian lentää sinne kööpenhaminasta :D

 • Reply Ellu 22/11/2017 at 8:45 AM

  Sulla on kyllä kivoja juttuja tiedossa!! Mulla on vielä ens vuoden matkasuunnitelmat auki. Tai no tammikuussa meen viikonlopuks Tukholmaan, että onhan sekin jotain. :D Sit koitan viimeinkin päästä Barcelonaan minne oon halunnu mennä jo vaikka kuinka monta vuotta. Lisäks haluaisin taas parin viikon rantalomalle ja Lontooseen sukuloimaan. Katotaan nyt mihin aika ja raha riittää… :D

 • Leave a Reply