Subscribe & Follow

Lontoo, päivä 2

Mä saatoin olla astetta liian innokas Lontoossa lomailuun. Se, että Michael ei ollu koskaan käyny sielä sai mut haluun käveleen joka ikiseen paikkaan et se näkee kaiken ja tajuaa miten hieno paikka se on! (Myöhemmin sillä meni hermot siihen, että käveltiin yli 10km joka päivä:D)

Meillä ei sillee ollut tarkempia suunnitelmia Lontooseen, halusin kyllä käydä London Eyessä koska en oo vieläkään koskaan siihen menny mutta ois pitäny ensin jonottaa lipunmyyntiin ja sitten jonottaa uudelleen pyörään niin jätettiin se välistä ja päätettiin kävellä vaan South Bankkia. Halusin välttämättä syömään Sushia, mutta koska kummallaakaan ei ollu nälkä niin päädyttiin ottaan tunnin laivareissu Thamesilla. Se muistaakseni makso 13 puntaa yhdeltä, sai alennusta jos oli päivän metroliput. Sää nyt ei ollu mitenkään paras vesillä oloon, mutta toisaalta, sää ei yleensä koskaan oo tosi tosi hyvä Britanniassa (on oikeasti).

Istuttiin ylös kannelle ja kuunneltiin kun kapteeni tai perämies, selitti Lontoon historiasta. En ikinä oo käyny Thamesilla veneileen niin tuokin oli tosi hieno kokemus. Kannattaa mennä kyllä! Näkee paljon lyhyessä ajassa ja näkee sen erilaisesta näkökulmasta mitä rantaa kävellessä.

Eniten ihmetytti vanhojen ja uusien rakennusta erilaisuus. Oli lasisia neliöitä ja ”radiopuhelimia” ja suolakurkku keskellä ihania vanhoja rakennuksia.

Yllättäen aurinko alko paistaan puolessa välissä reissua mutta kun käännyttiin takas South bankin pysäkille päin niin alko tuulemaan niin paljon, että jäädyin pystyyn ja jouduttiin meneen sisälle. Tän venereissun jälkeen käytiinkin vetään mahat täyteen Yo!sushissa. Britanniassa on se ihmeellistä, että jopa ketjuravintolat hinnottelee korkeemmalla ruuat mitä enemmän turisteja liikkuu alueella. Sekä Yo!sushi että Jamie Oliverin italialainen ravintola. Onko suomessa samanlaista?

Tän loman aikana tuli yhä enemmän mieleen, että haluan oman alan töihin Britanniaan. Onhan se ajatus ollut jo muutaman vuoden päässä. Joka kerta kun oon muuttanut, mutta aina oon muuttanutkin muualle. Ensin Portugaliin ja sitten Tanskaan. Mutta en kadu kumpaakaan muuttoa. Nyt kuitenkin ehkä ois jo aika muuttaa sinne minne mä haluan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply