Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Lontoo, päivä 1

Tanskassa on myös kiirastorstai lomaa. Sen mukaan kattelin jo viime vuonna lentoja ympäriinsä. Oikeastaan se oli ihan sama mihin mennään kunhan halvalla pääsee :D Lopulta Billundista löytyi lennot Lutonin kentälle. Yhteen suuntaan lennot makso 69 kruunua eli yhteensä 138 kruunua yhdeltä! Euroissa se on n.18,5e. Menopaluusta Lontooseen! Paluu meillä olis ollut Lutonista Kööpenhaminaan. Yllättäen kuitenkin muutama kuukausi ennen lähtöä tuli ilmotus Ryanairiltä, että ne on siirtäny meidän paluulennon aikaa yli 8 tunnilla! Ja se ei käyny, koska mulla oli jo valmiiksi lennot Kööpenhaminan kentältä Suomeen vain 4 tunnin vaihtoajalla. Jouduttiin peruun siis meidän superhalvat paluut ja ostaan uudet lennot Norwegianilta. Ne makso muistaakseni n.40e per naama eli ei sekään nyt paha hinta lennoksi ollut.

Alunperin myös meno Lontooseen oli tosi myöhänen lento, oltais oltu vasta klo 1 yöllä Lontoossa. Yllättäen kuukausi ennen lähtöä Ryanair ilmotti myös menolennosta, että ne on senkin aikaa siirtäny. Mutta sehän vasta hyvä olikin, koska ne oli siirtäny sitä niin paljon, että oltiin jo klo 18 Lontoossa! Saatiin monta tuntia lisää Lontooseen.

 

Kaveri sitten jotain vaan sano, että no tottakai Ryanairilla on ongelmia. Mutta tää on eka kerta kun mulla oli mitään Ryanairin kanssa ja tuokaan ei ollut edes paha koska paluulennot saatiin perua ja saatiin rahat takaisin ja ostettiin vain uudet. Ne sentään ilmotti asiasta monta kuukautta etukäteen, toisin kuin Norwegian joka peru viikko aikaisemmin mun lennon viime kesältä (josta hain muuten korvauksiakin).

Michael ei tosiaan ikinä aikasemmin oo käyny Lontoossa niin tottakai halusin sille näyttää kaikki mahdolliset paikat. Heti ekana päivänä käveltiin meidän Airbnb:stä, joka oli lähellä Bermondseyn metroasemaa Tower Bridgelle. Siellä oli Jamie Oliverin ravintola jossa käytiin ja sen jälkeen käveltiin vielä katteleen maisemia. Olihan ne huikeet niinkuin aina!

Michael ihastu ihan totaalisesti tuohon näkymään ja onhan se ihana, ei siitä pääse yli. Aina se on yhtä huikee mun mielestä. Taustalla Shard ja toisella puolen Tower Bridge. Puhuttiin kovasti Lontooseen muutosta, tai Britanniaan muutosta. Mihin muutettais ja millon.

Se oli helpotus tietää, että Michael ei ole Britanniaan muuttoa vastaan olleskaan. Ja muuten, meidän Airbnb oli tosi hyvä. Maksettiin 5 yöstä yhteensä vähän päälle 200e, se oli kävelymatkan päässä Tower Bridgestä ja ehkä tärkeintä, siellä oli lämmin myös sisällä! Se ei ole normaalia Britanniassa :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ellu 29/05/2017 at 2:16 PM

    Lontoo on kyllä aina yhtä ihana! <3 Just tänää tiedustelin siellä asuvalta tädiltäni voisiko siellä mahdollisesti mennä käymään syksyllä, suunnitelmissa olis nimittäin käydä siellä joskus lokakuussa kummitytön synttäreiden aikaan. Saa nähä saanko töistä lomaa ja onko mulla rahaa. :D

    Noi teidän lennot on kyllä ollut halvat! :D Mä olin tyytyväinen kun sain tänää ostettua mielestäni halvat lennot Tukholmaan ja ne makso 65 €.

  • Reply Katrin 02/06/2017 at 2:08 PM

    Hei! Voisinko vähän tiedustella tuosta AirB&B stä hinta ja sijainti tuntuu aika kiinnostavalta. Kiitos, Katrin

  • Leave a Reply