Subscribe & Follow

Maaliskuun ja Huhtikuun parhaat

Nyt kun tuli oltua hiljaa parikin kuukautta niin voisin vaikkapa kirjoittaa taas. En muistanut kirjoittaa viimeksi edes maaliskuun parhaita hetkiä niin teen tästä yhteyskirjotuksen maaliskuusta ja huhtikuusta.

Maaliskuun parhaimpia hetkiä oli ihan ehdottomasti Carpark Northin keikka! Viimeksi tosiaan nähny kyseisen bändin 11 vuotta sitten Ilosaarirockissa niin olihan se jo aikakin päästä keikalle. Ihan mahtava keikka olikin!

Toinen oli se, että Tanskassa alko näkymään kevät ihan yhtäkkisesti. Lämpimiä säitä ja kukkia joka paikassa. Ihan mahtavia kelejä oli jo Maaliskussa. Ja viimeisin mahtava hetki Maaliskuussa oli tottakai pikainen loma Suomessa. Oli ihanaa vain lomailla ja nähdä perhettä. Vaikka menikin taas hermot siihen ihmismäärään, vieläkin voin sen sanoa, että on tottunu siihen että asun vain yhden ihmisen kanssa. Kyllä 11 ihmistä samassa talossa oli jo huuuh aika paljon :D

Huhtikuussa odotti vaikka ja mitä! Oli ihan mahtavaa päästä pääsiäislomalle, varsinkin kun Tanskassa myös kiirastorstai on pyhäpäivä eli viiden päivän loma. Lähdettiin pääsiäislomaksi Lontooseen, josta myöhemmin. Kyllä, lupaan kirjoittaa enkä pitää taas kahden kuukauden taukoa :D

Lontoosta lensin Kööpenhaminan kautta suoraan Suomeen. Kyllä, en ois uskonut mutta tämä työreissu oli kyllä kans yks parhaimmista hetkistä Huhtikuussa. Vaikka tehtiin töitä melkein 10-11h päivä ja olin ihan kuoleman väsyny joka ilta niin olihan se hieno reissu. Sain nähdä kavereita ja tuli nähtyä jopa Helsinkiäkin hetki.

Mutta kyllä Huhtikuun ihan paras hetki oli kun kuun lopussa tulin takas kotiin 2 viikon reissaamisen jälkeen ja pääsin omaan sänkyyn ottaan päikkärit ja heräsin siihen, että Michael tuli töistä kotiin. Kyllä se oli paras hetki.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply