Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Carpark north

Oon muuten huomannut, että en vieläkään kuuntele uusia bändejä. Kuuntelen yhä samoja bändejä mitä 15 vuotta sitten. Siksi oonkin innostunut Ruisrockista mihin mennään kesällä, siellä on Ultra Bra! Viime kesänähän tulin Tanskaan sopivasti ajoitettuna, että näin ekaa kertaa Saybian jota myöskin oon kuunnellu lukion alusta saakka. Viime viikolla pääsin vihdoin Carpark Northin keikalle. Viime kerrasta onkin jo 11 vuotta aikaa.

Sekä Saybia että Carpark North on Tanskalaisia bändejä ja tosi tunnettuja kyllä Tanskassa, Suomesta en oo aivan varma. Sattumalta ite löysin kummankin bändin joskus teini-iässä. Miten sen sanois hyvin, oon melko rajoittunut tunteiteni kanssa. Michael kysyki monta kertaa keikan aikana onko mulla tylsää. Sen takia, että olin vain paikallani.

Mutta keikka oli yksinkertasesti ihan mahtava! Mun rajottuneista tunteista huolimatta! Carpark Northilla ois areena keikka Marraskuussakin Aarhusissa, mutta sinne en taija ostaa lippua jo senkin takia, että koskaan ei tiiä missä ollaan Marraskuussa. Nyt onkin ollu viikonloppusin kaikenlaista puuhaa ja työt vieny loput energiat niin blogikin jääny vähän vähemmälle. Ehkä se tästä kun ens viikolla pääsen lomallekkin!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Miia 20/03/2017 at 11:58 AM

    Carpark Northin Human-biisi soi joskus teiniaikoina radiossa ja se oli yks lempparikappaleita silloin aikoinaan. :) Pitäisi varmaan muutakin tuotantoa joskus kuunnella.

    • Reply Heli 22/03/2017 at 7:23 PM

      Human oli eka biisi jonka mäki kuulin ja se on vieläki yks lemppareista :D niiltä on tainnu tulla kolme albumia sen biisin jälkeen et onhan niillä pari biisiä mitä kuunnella lisää:)

    Leave a Reply