Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Vakityö ja muita iloisia asioita!

Pari iloista asiaa! Ensinnäkin, Ultra Bra tekee kesällä festarikeikkoja ja ilmotin Michaelille että mun on pakko nähdä ne. Kuuntelin teini-iässä niitä ja jossain vintillä on mulla niiden cd levytkin. Nyt kun on mahdollisuus nähdä ne livenä niin pakkohan se on! Michael valitettavasti sano, että hän ei Suomeen matkusta vain festareiden takia. Mutta lupas, että jos voitan ne liput niin se lähtee. Ja arvatkaapa mitä! Voitin liput Ruisrockkiin neljälle! Varattiin jo airbnb Turusta. Pääsen näkeen Ultra Bran! Ja saan raahattua Michaelinkin mukana. Ja sen kaveriki lähtee mukaan. Mikkel ei ikinä oo käyny Suomessa niin eikö se oo aikaki ku pääsee festareillekki samalla :D

Ja se toinen iloinen asia!

Mulle tarjottiin vakipaikkaa töissä. Mietin sekunnin parin ajan sanovani ei. Myönnän sen. Mutta lupasin Michaelille, että otan vastaan sopimuksen jos ne sitä mulle tarjoaa. Ei ainakaan ole sitten heinäkuun lopussa enää epävarmuutta töiden suhteen. 

Nii ja kolmas TOSI ILOINEN ASIA! Meidän pesukone alko toimiin kun putkimies kävi! Se ei ookkaan rikki! 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Ellu 27/02/2017 at 12:30 PM

    Eikä, mikä tuuri noiden festarilippujen kanssa!! :D Onnea vakipaikasta! :)

    • Reply Heli 27/02/2017 at 7:21 PM

      Oon kyllä aivan mielissään noista ruissin lipuista! Pääsen näkeen Ultra Bran! :D Plus onhan se mukavaa muutenki Turkuun mennä kun oon käyny sielä ehkä kaks kertaa aikaisemmin :D Kiitos, tänään kyllä jo mietin et teinkö virheen ku otin sen vastaan ku ärsytti niin paljo xD

    Leave a Reply