Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Pakkasaamu

Alkuviikosta oli ihania pakkasaamuja meilläkin. Bussia odotellessa alkoi olemaan jo valosaa ja siihen se pieni pakkanen niin mahtava aloitus päivälle!

20170214_074102

Taisi olla eka kerta koko vuonna kun sain hyvin nukuttua maanantai yönä. Mulla on aina ollu ongelmia nukkumisen kanssa ja siihen saakka kunnes tapasin Michaelin luulin, että on normaalia että on aina väsyny. Saatan herätä öisin 6-10 kertaa ja aattelin aina et se on normaalia. Michael kuitenki kerto että se ei oo ja kuulemma mulla nykii raajat kun nukun. Sen takia heräänkin. Ja ei, se ei ole normaalia ”lihasten rentoutumista” koska sitä tapahtuu nykyään jo hereillä ollessa. Pitäisi tilata se lääkäriaika,mutta itellä on lääkäreistä se ajatus että sinne on turha mennä koska ne ei kuitenkaan mua usko. 

20170214_074307

Mutta nyt kun alkaa oleen valosaa jo aamusta niin jaksan yleisestikkin paremmin. Töihin kävellessä mietin vaan että Lontoon lomaan on enää 55 päivää ja Italian lomaan 99 päivää. Kyllä mä jaksan. Vaikka niillä huonoilla yöunillakin. 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Tatjaana 17/02/2017 at 1:07 PM

  Otapa magnesiumia iltaisin, se saattaa auttaa ja iso annos B6 ja B12vitamiineja.

  • Reply Heli 17/02/2017 at 5:12 PM

   Kävin just lääkärissä testaan et oisko se hivenaine puutos ku sitä ne epäili mut ei ollu mitään puutosta. Sit oli et se saattaa olla periodinen liikeraajahäiriö mut siihen ei auta mikään et enintään unilääkkeitä :/

 • Reply Susanna 17/02/2017 at 10:51 PM

  Olisko uniapnea?
  tiesin yhden toisenkin jolla oli se ja hän siis heräsi ihan koko ajan varmaan 5-9 kertaa tunnissa ja sen lisäksi myös kuorsasi. Niin siihen liittyy just tommosia oireita, tosin en tiedä mikä sen voi parantaa mutta kannattaa ottaa selvää ja netistäkin voi löytää tietoa

 • Leave a Reply