Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Hyvää ystävänpäivää!

Todellisuushan on, että mä en välitä ystävänpäivästä saatikka valentine’s daystä. Mun mielestä joka päiväiset ja viikottaiset eleet on ne mitkä merkitsee eniten sekä ystävyyssuhteissa että parisuhteessa.

20170205_183443

Miksi sitä vain yhtenä päivänä vuodesta ois ystävällinen ja kertois tunteensa toiselle, josta välittää? Sen vuoksi me ei tehty tänään mitään Michaelin kanssa. Me tehdään yhdessä joka viikonloppu jotain. Käydään ravintolassa, ulkona, ostoksilla, elokuvissa. Tai jos pysytään kotona niin katotaan leffaa yhdessä tai pelataan. Leivonkin ite niin usein, että se on jo melkein joka viikkosta niin ei ystävänpäivänä erikseen tarvinnut leipoakkaan. Meillä näytetään ne tunteet joka päivä, että välitetään toisistamme. Näyttäkää tekin.

20170214_165431

Meillä syötiin viime viikolla mansikoita, ne oli niiin hyviä. Ja tänään kun kävelin töistä kotiin niin kotikadulla oli alkanut kasvaan kukkia. En tosiaan tiedä mitkä kukat kukkii -2 pakkasessa mutta nämä!

 

Hyvää ystävänpäivää! Kertokaa toisillenne useamminkin kuin kerran vuodessa, että välitätte!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Tatjaana 14/02/2017 at 7:19 PM

    Onko nää keltavuokkoja?

    • Reply Heli 14/02/2017 at 7:48 PM

      NIIMPÄ ONKI! Pakko oli googlettaa ja kattoa :D ”Myrkyllinen” no, ainakin tiiän etten mee sorkkiin niitä :D

    Leave a Reply