Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Iloinen Tanskassa

Mä en kestä miten ilonen oon ollu nyt tän viikon! Tanskassa on vihdoin tullu niitä mun kaipaamia pikku pakkasia, siis oikeesti ehkä -2 astetta vaan. Mutta sen lisäksi tiistaina alko sataan jäätä, sitähän se vaan oli. Mutta keskiviikko aamuna kun menin ulos niin siellähän sato ihan kunnon hiutaleita!

20170208_090550

Meidän naapurin nainenkin oli siitä lumimäärästä niin kauhuissaan, että kolas jo pihaansa. Sitä luntahan oli siinä vaiheessa n.1 sentti maassa. Mukavasti karhi kola asfalttia kun se pukki menemään. Yks pirunmoinen ongelma tän lumen kanssa on. Se, että ihmiset on niin peloissaan siitä ja sen vuoksi käyttää busseja. Tiistaina kävi niin, että odotin normaalisti bussia ja kappas kun se olikin niin täynnä että kuski ei avannut edes ovia vaan vilkutti ja kaasutti pois. Keskiviikkona se teki sen jo yhtä pysäkkiä aikaisemmin. Ja tietenkään ei bussifirma laita extra bussia kulkeen sitä aamuvuoroa, joten olin tiistainakin myöhässä melkein 40min. Ja siis tää bussi mitä käytän menee sairaalan ja yliopistin ohi niin se on täynnä vaan sinne menijöitä, miksei niille ole extra bussia erikseen? Koska just se bussi on ainoa mitä mä voin käyttää. Mutta yliopistollekkin menee varmaan 6 eri bussia. Voitte vaan arvata miten äkänen olin tiistaina, kun bussi ei kyytiin ottanut.

Snapchat-1791926499

Mutta keskiviikon lumisateet ja nämä loppuviikon pakkaset on helpottanu mun Suomi ikävää ja mieltä muutenkin, nyt on paljon valosampaakin kun maa on valkoinen! Miten ihanaa!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply