Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Tammikuun Parhaat

Tammikuun parhaat.

1.No heti ekana tulee miniloma Suomessa, siskon pojan ristiäiset. Olihan se pikainen reissu ja vain kaksi viikkoa joululoman jälkeen. Mutta kyllä mä siitä matkasta nautin ja olihan se ihanaa leikkiä Väinön kanssa kolme neljä päivää putkeen, nähdä Katia, Elinaa ja Miiaa. Ja saada niitä herkkujakin.

20170120_150416

2. Nämä säät! Tykkään parin asteen pakkasesta ja täysin pilvettömästä taivaasta. Ihanaa kun voi vaan kaikessa rauhassa kävellä ja aurinko lämmittää naamaa ja linnut laulaa taustalla. Kyllä se kevät tulee!

3. Ostettiin viikonloppuna Michaelin kanssa liput Carpark Northin keikalle Maaliskuulle! Oon niin ilonen tuosta tulevasta keikasta, että ei mitään rajaa!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply