Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Talviloma

Ootin tosi paljon joululomaa. Jo sen takia, että olin niin väsynyt. Siis en ymmärrä mikä tässä mun väsymyksessä on. Aivan sama vaikka nukkuin 8-9 tuntia yössä niin oon vaan väsynyt. Ja tällä hetkellä mun arki on sitä että 6.15 herätys, töissä 7.40-16.00, kotiin 17 ja nukkuun klo 20.30 ja taas sama alusta. En mä oo halunnu tommosta elämää! Se ainoa hetki kun oon kotona ja voisin olla Michaelin kanssa menee siinä, että oon väsynyt. Ehkä se paranee nyt kun alkaa aurinko taas jossain vaiheessa lämmittään? Mutta tosiaan, loma tuli tarpeeseen. Ja se oli ihana!

20161222_121018

Eniten olin innostunut siitä, että oli lunta. Tanskassahan lunta tulee muutamaksi päiväksi Tammi-Helmikuussa mutta se on maassa ehkä päivän ja sulaa pois. Oisin toivonu myös kunnon pakkasia mutta niitä ei tullu. Kunnon tappojääkelit kyllä oli. Oli niin pirun liukasta.

20161222_131957

Oltiin eka yö Oulussa siskon luona. Oli ihanaa. Siis oikeesti. Vaikka en niin koirista välitä niin siskon koirat on aina niin innoissaan kaikesta et ne on ihan kivoja. Eniten olin kuitenkin onnessani siitä, että sain nähdä siskon uutta vauvaa ja tottakai niin rakasta Väinö poikaa. Kysyin Väinöltä missä vauva on niin se aina näytti että tuossa on vauva. Ah, ihana poika. Ja parasta on, että saan viettää pitkän viikonlopun Väinön kanssa jo kahden viikon päästä kun meen vauvan ristiäisiin Ouluun!

20161223_131635

Matkattiin Oulaisiin seuraavana päivänä ja oli kyllä ihanaa. Sai vaan rentoutua ja paketoida lahjoja. Ja tiiättekö! En edes kovin paljon kaivanu mun kaappeja! Otin vaan pari villapaitaa mukaan Tanskaan. En kyllä ymmärrä että kun tultiin niin laukku paino 19kg ja siitä 5kg oli vauvan ruokaa. Niin miten ihmeessä takas tullessa meidän laukku paino yli 28kg! Otin vaan kolmet kengät mukaan ja muutaman villapaidan! Okei, kirjoja kannoin kanssa 5kpl ja sisko anto joululahjaksi mulle stepperin, joka paino kans 7kg. Siitä oon muuten ihan innoissani! Käytin sitä jo viime keskiviikkona ja kyllä tuntu reisissä. Mutta ettei tää mun kertomus nyt menis ihan överiksi niin lähden nyt peseen pyykkiä, koska jotenkin yllättäen sitä on niin paljon että vaikka oon pessy 6 koneellista pyykkiä parin päivän aikana niin sitä on vieläkin jäljellä. Miten se on ees mahdollista!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply