Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kasvihuone talo

Tuli tässä mieleen yhtäkkiä, että en oo näyttäny minkälainen meidän kasvihuone asunto on! Meillähän on n.3km Aarhusin keskustasta asunto. Meidän asunto on 2 kerroksinen kaksio. Alakerrassa on kylpyhuone ja makuuhuone ja eteinen, yläkerrassa on avoin olohuone ja keittiö. Vuokra on 6000 kruunua eli 806e. Siihen tietenkin vielä tietenkin vesi,sähkö ja netti. Haluaisin meille itseasiassa vielä tv kanavapaketin. Tanskassa kun näkyy tosiaan vain 3 kanavaa. Melko erilaista kuin Suomessa jossa niitä näkyy 15 vai enemmänkinkö? Ja Tanskan yleisradion kanavat on melko samaa tavaraa ku Suomenkin. Luonto ohjelmia ja ajankohtaista kakkosta.Ja tottakai kaikki tanskaksi niin eihän sitä tajua :D

20161217_143100

Itehän haluaisin oman parvekkeen mutta meidän asunto on niinku kerrostalo mutta se on ympäröity lasituksella, kuten kuvista näkyy. En vaan pysty käsittään tuota kasvihuonefiilistä. Kenen idea tuo on ollut?

20161217_143105

Ei tuo nyt oikein parvekkeesta käy vaikka miten tanskalaiset sitä parveekkeeksi kutsuu. Onhan siinä ihan kiva välillä lämpimillä säillä juoda aamukahvia ja istuskella, meidän asunto tosiaan mustien tuolien kohdalla jossa on myös pari kanervaa ja ankea kuollut chili :D

20161217_143111

Ja vielä yks outo asia, me maksetaan tosiaan vuokraa se yli 800e kuussa ja asukkaiden pitää hoitaa rappukäytävän siivous. Meillä oli Lokakuu siivousvuoro. Kaksi kertaa kuussa pitäis siivota koko rappukäytävä ja on tosiaan kolme kerrosta talossa ja tuo sisäpiha. Me sit että mennäänpä sit siivoon niin kappas, pitää käyttääkkin omia tarvikkeita ja koko rappukäytävässä ei ole edes pistoketta mistä vois imuriin ottaa virtaa. Miten sitä sit siivoaa? :D Ei me nyt aleta omia rahoja käyttään ja ostaan luutaa sitä varten että vuokran lisäksi vielä siivotaan ilmaseksi rappukäytäväkin. Miten ne 80-vuotiaat mummot sen siivoo joita meidän naapureina on? Tai se alakerran nainen joka istuu pyörätuolissa?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply