Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Lokakuun parhaat

Ajattelin, että voisin alkaa tästä eteenpäin aina kirjoittaan kuun lopussa mitkä kolme asiaa oli kuun parhaimmat asiat. Koska kyllähän mun elämässä tapahtuu kivoja asioita vaikka en aina muista täällä kertoa, valitan aika usein :D

 

Mutta tosiaan, kolme parasta asiaa tässä kuussa:

1.Ehdottomasti loma Suomessa.

Oli ihan mahtavaa käydä kotona, nähdä perhettä. Siivoilla omia tavaroita ja tehdä niiden joukosta löytöjä. Saada käsiin kaikki Zadaasta ostetut tavarat ja käydä kirpputoreilla ostoksilla. Tanskassa kun ei oo oikein muita kirpputoreja kuin järjestöjen ja kirkkojen ylläpitämiä. Oli mukavaa vaan olla, vaikka kauheen montaa yötä en kotona kerennytkään oleen kun yhden vietin siskon luona ja yhden Toijalassa. Tanskaan toin taas yli 33kiloa tavaraa ja nyt ei tarvi palella enää aamuisin kun lähden töihin. Ja näin ihanaa ystävääkin vielä ennen takaisin lentoa!

snapchat-4470370051070368384.jpg

 

2. Kuntoilun aloittaminen.

Mähän ostin Syyskuun lopussa kuntopyörän itelleni jota kerkesin kolmesti käyttään ennen Suomen lomaa. Suomessa odotti Zadaasta ostettu Polar a360 ja nuo kaksi asiaa on saanut nyt mut innostuun enemmän kuntoilusta. Päätin jo kuntopyörää ostaessa, että poljen vähintään kolmesti viikossa. Ja niin oon tehnyt, Polar näyttää hyvin mun aktiivisuuden ja motivoi liikkuun enemmän. Oon vieläkin ylpeä viime perjantain 10,62km polkemisesta, joka vei aktiivisuuden 142%. Lopetin myös limukoiden juomisen ja poljen myös sunnuntaisin välillä muutaman kilometrin ihan vaan lämmittelyksi. Tarkotushan ois laihtua kesän lukemista 5kiloa jouluun mennessä ja tällä hetkellä oon jo 2,5kg laihtunut siitä, eli hyvissä luvuissa mennään!

20161030_171521

3. Työt.

Tykkään edelleen töistäni, vaikka nyt kauden lopulla onkin erittäin vähän tekemistä. Yleensä oon valmis töitteni kanssa jo klo 10 aamulla eli parissa tunnissa. Mutta nyt löyty tekemistä muutamille päiville kun autan Niinaa myynninpuolella paperihommissa, eli toisin sanoen järjestelen kansioon papereita :D Mutta tekemistä ja ihan lepposta! Ja kyllä tuo palkka motivoi meneen joka päivä töihin muutenkin, jospa sitä opintolainaa nyt vihdoin sais maksettua pois. Marraskuussahan tulee veronpalautuksetkin, toisiks viimeset palautukset Suomesta.

 

Jospa Marraskuussa saisin kirjotettua useammin kuin kaksi kertaa viikossa. Yritän nyt motivoitua myös tämän mun blogin suhteen!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ellu 01/11/2016 at 8:38 AM

  Tosi hyvä, et oot pysyny kuntoilun kohdalla sun tavotteessa! Ite en oo… xD Pitäis taas koittaa aktivoitua, mut oon niin väsyny viime viikonlopun valvomisista, ettei taida tällä(kään) viikolla onnistua… xD

  • Reply Heli 01/11/2016 at 8:25 PM

   saa nähä miten tää marraskuu menee tän kuntoilun kans, just ostin kaupasta 3 pussia karkkia, suklaalevyn ja jättipaketin popcorneja (10kpl!) koska ärsytti niin ja söin pakastapitsan illalliseksi :D

 • Reply Susanna 01/11/2016 at 7:46 PM

  Ootko kokeillut smoothien tekemistä? ajattelin vaan että ne vois toimia limun tilalla

  • Reply Heli 01/11/2016 at 8:23 PM

   Itseasiassa eilen just ostin meille smoothie-to-go koneen! :D oon vaan yrittäny ehtiä smoothie konetta ja nyt löyty kiva tarjouksesta.

  Leave a Reply