Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Lauantai

Onneksi en ole ainoa, jolta odotetaan lomien viettoa Suomessa. Moni facebookissa kommentoikin, että ulkosuomalaisten odotetaan aina tulevan Suomeen lomalla, mutta sitten kukaan ei kuitenkaan tule käymään ulkomailla vaan sitä mennäänkin ”oikealle” lomalle. Kerkesinhän mä Suomessa asua jonku 25 vuotta niin kyllä siinä ajassa kerkeää näkemään ihan tarpeeksi Suomea.

Lontoon lomaa odotetaan kyllä älyttömästi, meillä on jo kauhee lista mitä halutaan tehdä ja nähdä. Haluan nähdä tottakai muutamia ihmisiäkin siellä ollessa ja pääsiäisenä on vieläpä parhaimmat karkit tarjolla Briteissä niin vieläkin parempi! Viikonloppu onkin mennyt suunnitellessa lomaa, joka on 6 kuukauden päästä vasta sekä leipoessa taas suklaakakkua. Kyllä olin itsestäni ylpeä kun sain aikaseksi noinkin söpön kakun!

 

Varattiin airbnb huone meille Lontoosta ja koko Lontoon reissu on nyt kahdelta hengelta maksanut tosiaan vain 246euroa lentoineen ja majotuksen kanssa. Just katoin Suomeen lentoja jouluksi, menopaluu 150e plus junaliput niin hintaa tulee yhdelle vähintään se 250e. Kahdelta joululoma Suomessa yli 500euroa, Lontoossa pääsiäinen kahdelta puolet tuosta. Toki siihen tulee vielä junaliput ja bussiliput, mutta se hinta ei silti nouse yli 350 euron.

 

Lauantain sairastelin ja nukuin itseasiassa 14 tuntia. Nyt on kuitenkin jo parempi olo ja ajattelin kohta mennä polkemaan kuntopyörää muutaman kilometrin ihan vain lämmittelyksi huomista varten. Oonko muuten sanonu, että lopetin limukoiden juomisen? Oon siinäkin onnistunut! Koko kuukauden aikana join vaan Muumilimsan Suomessa ollessa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ellu 24/10/2016 at 8:31 AM

  Mekin käytiin Saksassa asuessamme AINA Suomessa lomalla vaikka ihan lyhyen matkan päässäkin olis ollu ties mitä maita. Ite oon tosin ollu vielä niin pieni etten oo asiasta valittanut sillon, mut jälkeenpäin oon vähän harmitellut sitä miksei käyty esim. naapurimaissa. En tiiä miten nyt sit menis jos muuttais ulkomaille, meniskö kaikki lomat taas Suomessa..? :D

  Mäkin haluan Lontooseen! Koitan alkuvuodesta päästä käymään ees pidennetyks viikonlopuks. Englannissa asuva kummityttö kasvaa niin huimaa vauhtia, et on pakko päästä näkemään se vielä kun se on melko pieni. :D

  • Reply Heli 30/10/2016 at 3:41 PM

   Just tuon takia mäki haluan tulla Suomeen, siskonpoika on nyt 2v ja kasvaa kauheeta vauhtia niin haluan kyllä nähä sitä mahollisimman usein :D Mä oon aivan mielissäni että vihdoin pääsee kunnon lomalle ja vieläpä Lontooseen. Pitääköhän vaihtaa nyt jo rahaa punniksi niin sais halvalla ku punta on nyt melkein sama ku euro :D

  Leave a Reply