Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ulkosuomalaisen lomat

Töissä oli aika paljon aikaa eilen joten selailin aikani kuluksi pääsiäiseksi lentoja. Oh! 69kruunua Kööpenhaminasta Lontooseen! 9,26euroa! Menopaluu alle 19euroo!

Eihän tommosille hinnoille voi sanoa ei, joten meitä odottaa nyt Lontoossa loma 13.-18.4. Niin mahtavaa päästä lomalle. Kun asuu ulkomailla niin aina ne lomat tulee käytettyä siihen, että meneekin Suomeen. Ne ei ookkaan enää lomia kun sitä käy vaan kotona. Siihen käyttää ne vapaat ja kyllähän sielä on ihana käydä, mutta välillä haluan oikean loman. Olla turisti, syödä kahvilassa aamiaista, nukkua hotellissa. Ja parasta on, että Tanskassa on lomaa myös kiirastorstai eli ei tarvi pyytää kuin yksi päivä vapaaksi, jonka toivottavasti saan.

20161004_172026

Tuli mieleen tuosta, että lomat käyttää aina Suomessa käyntiin niin hetihän mä sainkin kommenttia, että etkö Suomeen tuukkaan. Mun odotetaan käyttävän kaikki lomat siihen, että käyn Suomessa. Sitten itselle tulee paineita, että PAKKO mennä Suomeen joka kerta kun on lomaa. Asuin vuoden Portugalissa ja kaikki lomapäivät käytin siihen, että matkustin Suomeen. Käytiin toki Azoreilla ja Portossa, mutta niihin otin palkatonta sekä ylityöt pois. Ja ne lomat oli kolme neljä päivää. Ja ehkä hassuinta on, että mä käyn kotona joskus jopa useammin kuin Suomessa asuvat. En tiiä miten te ajattelette tän, pitäskö Suomessa käydä aina kun on lomaa koska ei asu Suomessa?

Mutta tosiaan, en millään malttais odottaa pääsiäislomaa! Ihana Lontoo!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Susanna 21/10/2016 at 9:12 PM

  Tosi hyvä löytö, millä yhtiöllä? ootko jo löytänyt hotellin? Lontoossa on monenlaisia hotelleja valittavaksi, mä oon joskus majoittunut keskustan ulkopuolelle jollekin pikkualueelle ja myös Heathrowlle joka olis konebongarin ihannepaikka. Se on kiva kun Englannissa on vielä punnankaupat ja niin paljon kaikkea nähtävää. Kiinnostais etenkin ne kuninkaalliset nähtävyydet, niitä en ole vielä nähnyt. Siis onko Tanskassa lomaa sekä viikonloput että myös torstait? aika hyvä systeemi.

  • Reply Heli 22/10/2016 at 1:41 PM

   Eiku pääsiäisenä on vaan se loma myös torstaina, ku suomessa on se pitkäperjantai ja pääsiäismaanantai. Niin täällä onkin 5 päivää lomaa. Just sopiva määrä lomamatkalle :D Joo, yllätyin kyllä ihan totaalisesti ku Ryanair tarjos noin halvalla, ens viikon tiistaille ois ollu itseasiassa 4,30euron lento. Tuota hintaa en käsitä mitenkään, miten ne voi tarjota noin halvalla lentoja? :D Katoin joo hotelleja, mutta pääsiäisen takia kaikki hinnat pyörii 500euron kieppeillä jos haluaa paremman kuin 1,5 tähden majapaikan. Siksi ajateltiinkin kokeilla airbnbtä :)

 • Reply S 22/10/2016 at 12:13 AM

  Me ollaan kolmatta vuotta poissa Suomesta, eikä vielä olla palattu sinne lomalle. Jossain vaiheessa vitsailin sukulaisille, että olen nähnyt Suomen jo, nyt voin mennä jonnekin muualle. :) Mutta kieltämättä, jos asuisimme lähempänä ja matkustaisimme Euroopassa, varmaan oletus olisi, että Suomeen suunnattaisiin.

  • Reply Heli 23/10/2016 at 12:53 PM

   Portugalissa asuessa tuli käytettyä kaikki lomapäivät siihen, että kävi Suomessa. Jospa nyt kun asuu Tanskassa niin ei käytäkkään kaikkia lomia Suomeen. Haluttais mennä kesällä käymään ainakin Israelissa :)

 • Reply Ellu 24/10/2016 at 8:33 AM

  Jahas, mun kommentti uudempaan postaukseen oliskin sopinut ehkä paremmin tähän. ;D
  Ihanaa miten halvat lennot oot löytäny! Sisäinen tarjoushaukkani myhäilee. :D

 • Leave a Reply