Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Hiljaisuuden syy

Siis sopivaan aikaan sovin loman Suomeen. Aamulla kun herään klo 6.05 on niin pimeetä ettei eteensä nää. Tänä aamuna murskasin Michaelin kuulokkeet kun astuin päälle.Pimeys kyllä aiheuttaa ihan älytöntä väsymystä. Taidan ostaa kirkasvalon itelle. Jospa aivot sillä heräis horroksesta. 

Kotona isän epäillään saaneen aivoinfarktin. Kerron tän sen takia, että ymmärrätte hiljaisuuden syyn ja sen, että saatan lomalla keskittyä vaan kotona olemiseen ja auttamiseen. 
Kyllä mua siellä odottaa kilo irtokarkkejakin kun kuulemma tarjouksesta sai niin Hellulle ostettiin. Ja ostinhan mä taas zadaasta pari juttua taas lisääkin. Mut kukapa ei vois olla ostamatta 5eurolla friis & companyn kiilakorkoja. Hinta tuo sen takia että vetoketju on tiukka. Hupsuttelua. 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ellu 29/09/2016 at 1:07 PM

  Mullakin soi kello joka päivä 6.16 (kyllä, 6.16! 6.15 on liian aikasin ja sit taas 6.20 liian myöhään :D) ja viime viikolla järkytyin siitä miten pimeetä aamusin jo on. Ja väsymyskin lisäänty automaattisesti.

  Toivottavasti teiän isällä on kaikki kunnossa!

  • Reply Heli 29/09/2016 at 7:18 PM

   Mulla on itseasiassa nyt ku katoin niin eka herätys 6.08 ja sit seuraava on 6.10 :D 6.05 tuntuu kauheen aikaselta xD onneks ens kuussa siirretään kelloja taaksepäin niin on valosampaa herätä!

   Onneks on ens viikolla lomaa niin näkee taas perhettä ja voi ite nähdä että isällä on asiat ok :)

  Leave a Reply