Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Luisteluhetki

Aarhusin jäähalli järjesti lauantaina ilmaisen luisteluvuoron. Michael sattumalta näki mainoksen kadulla siitä viime viikolla ja lähdettiinkin lauantaina käymään siellä. Epäiltiin hiukan, että paikalla saattaa olla muutama muukin ihminen, mutta silti ihmismäärä yllätti kyllä kaikki.

20160924_135018

Luistimet saatiin hallilta lainaan ja mä oon aina käyttäny kaunareita joten hokkareiden käyttö ei ihan luonnistunut.

20160924_135023 20160924_135035

Siis se kuinka paljon tuolla oli sitä porukkaa oli ihan mahdoton. Michael veti nurin vaan sen takia, että sen edessä kolme tyttöä päätti ihan yhtäkkiä vaihtaa suuntaa ja lähteä vastavirtaan ja Michael ei pystyny jarruttaan vaan veti nurin, ettei niihin tyttöihin ois törmänny.

20160924_141110

Pojat onnellisena luisteli varmaan viisi kierrosta ympäri tuolla, mä pystyin meneen yhden. Oon oikeesti ihan hyvä luisteleen, mutta hokkarit ei tosiaan sovi mulle. En osannu ottaa niillä vauhtia kun eihän niissä ollukkaan niitä piikkejä edessä mitä kaunareissa.

20160924_141547

Mutta en kaatunu! Vaikka lähellä se oli monta kertaa. Nilkkoja kyllä särki tuon jälkeen vaikka kovin paljon en kerenny luisteleenkaan. Päätettiin lähtä pois puolen tunnin luistelun jälkeen kun hallista sammutettiin valot, laitettiin discovalot päälle ja musiikki täysille. Mukavaa vaihtelua lauantai päivään mutta ihmismäärä oli kyllä liiallinen turvalliseen luisteluun.

20160924_141814

Ens viikolla sitten haetaankin mulle se kuntopyörä keskustasta niin voin sitä alkaa polkeen ihan urakalla.

 

Tai sitten käy niinku Michael sano, käytät sitä kuukauden ja sitten lopetat.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Emsi 27/09/2016 at 2:49 AM

    Itsekkin luistelua ihan harrastaneen en meinannut pysyä samanmoisilla luistimilla pystyssä! Hokkareilla kuitenkin viimeiset vuodet luistellut ja silti oli ongelmia :D Piti opetella ihan uudelleen luistelemaan kun ei nuo muoviset jousta mihinkään suuntaan niinkuin kunnon luistimet. Siitäkin huolimatta hauskaa puuhaa! :)

    • Reply Heli 29/09/2016 at 7:16 PM

      No just se ongelma mulle tuliki ku ne oli aivan tönköt ja mulle vaan kipeyty nilkat ja ne luistin osat oli ihan hullun ohuet niin enhän mä osannu luistella, oli ongelmia pysyä jo pystyssäki :D

    Leave a Reply