Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kiire viikko

Kerkesin tiistaina aloittaa työt, oon tykänny ihan älyttömästi. Vaikka pitääkin herätä jo klo 6. Mut on se aina silti parempi kuin Portugalissa. Siellä piti herätä joko klo 4 tai klo 5. Ja halutessa voisin nukkua vaikka puoli tuntia lisää, bussi lähtee 1 vaille 7 ihan läheltä. Töissä on menny mukavasti. Palkkakin on Portugaliin verrattuna melkein 4 kertaa suurempi, joten kyllä oon tyytyväinen tällä hetkellä.

20160811_161250

Tilasin tuossa just bussikortin. Makso lepposet 84euroa ja se alkaa toimimaan vasta 28.päivä eli joudun joka tapauksessa ostaan lisää yksittäisiä bussilippuja ens viikollekkin. Tajusin tosiaan myös sen, että nyt kun työt alkoikin jo niin en tosiaan kotona pääse käymään. Sinne jää odotteleen kaikki syys ja talvivaatteet ainakin marraskuulle saakka. Kylmä saattais tulla, mutta päätin nyt uuden työpaikan kunniaksi tilata itelle paketin hm:ltä. Hihaton trenssi, kyllä vain, sekä monia muita kivoja juttuja. Tilasin mä oikeasti myös ihan hihallisenkin takin, että en nyt ihan totaalisesti jäätyis syksyllä. Ei taida aamulla puol 7 olla niin paljon lämpöä marraskuussa, että pärjäisin hihattomalla trenssilla. Vaikka se kaunis olikin kuvissa.

 

Huomenna jo perjantai! Pääsen töistäkin jo 14 aikaan niin pääsen käymään pankissa. Pitää avata tili, että saan palkankin loppukuusta. Ja lauantaina on firman juhlat niin on mukavasti puuhaakin. Jospa sais haettua salikortti tässä jossain vaiheessa vielä. Sekä käytyä siellä punaisen ristin kirpputorilla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Miiru 20/08/2016 at 7:03 AM

    Hihaton trenssi, täytyi tutustua lähemmin googlen kuvissa :)
    Sopii sinulle varmaan hyvin kun olet hoikka nuori nainen!

  • Leave a Reply