Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Iloinen Heli

En vieläkään käsitä miten ilonen oon! Kaksi viikkoa Tanskassa ja mulla on mitä mahtavin asunto (parveke uupuu mutta silti ihana!) ja nyt vielä ihan mahtava työpaikkakin! Ja tuo työpaikka on määräaikanen noin vuoden mittanen, niin sen jälkeenhän me voidaan lähteä vaikka sinne Lontooseen asumaan! Tuosta palkasta kyllä meinaan jää säästöönkin. Ei ihan Portugalin 850euron kuukausipalkkaa tällä kertaa.

20160809_141153

Pojat perjantaina kommentoi, että miksen oo ilonen työpaikasta. Olen mä! Mä en vaan näytä mun tunteita niin helposti kuin monet muut. Taputan itseäni selkään ja sanon, että hyvä homma Heli ja siinä mun tunteiden näyttö :D Perjantaina tosiaan nautittiin muutamasta siideristä, pelattiin noppapeliä ja syötiin tortilloja. Oon erittäin tyytyväinen siihen, että muutin Tanskaan. Suomessa en ois koskaan saanu työpaikkaa näin helposti. ”Ooh, no sulla pitää olla 25-vuotta työkokemusta, että otetaan sut tähän työhön johon ei tarvi edes koulutusta. Mutta sun pitää myös olla 25-vuotias, että voidaan ottaa sut.”

20160811_161028

Palkitsen itseni maku-lehden tilaukselle kun työpaikan sain. Tein eilen illalla muuten myös juustokakun!

Niin ja parastahan tässä työssä on se, että pääsee perjantaina jo 14.30 kotiin! Vaikka kuljenkin 16km työmatkan bussilla ja menee noin tunteroinen suuntaan. Michael ehdotti skootterin ostamista. Mitäs hittoa mä sillä? Kauheella kaatosateella pörisyttäisin meneen jotain jäätävän isoa tietä? Kyllä mä bussilla haluan matkustaa, voi syödä aamiaisen siellä ja meikata. Eikä tarvi miettiä muuta kuin, että pitää jäädä oikealla pysäkillä pois.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ellu 25/08/2016 at 1:39 PM

    ONNEA työpaikasta! :) Mullakin on töihin n. 20 km ja kuljen työmatkat bussilla. Se on loppujen lopuks ihan mukavaa vaikka matkaan meneekin reilu 30 min/suunta. Sinä aikana voi hyvin nukkua tai lukea. :D

    • Reply Heli 25/08/2016 at 7:37 PM

      Kiitos, oon ihan supermielissäni tosta työstä:) ja busseilla on paljo parempi matkustaa ku omalla kaaralla ruuhkassa aivan raivona :D Ja jos joku kerta tulee kiire niin voin hyvin meikatakki bussissa, mun matkapahoinvointi estää jopa kännykällä pelaamisen bussissa niin lukeminen ei oikein onnistu :D

    Leave a Reply