Subscribe & Follow

Hei musta tulee tanskalainen!

Voin kyllä sanoa, että tämä päivä tai oikeastaan koko viikko on ollut ihan hurjan mahtava! Jo punaisen ristin kirpparilta löydetyt vaatteet oli niin mieltä nostattavaa, mutta sen lisäksi tiistaina tuli työhaastatteluun kutsu, josta olin ihan superilonen.

20160811_161228

Saatiin kaikki asunnossa kuntoon vihdoinkin ja tänään ostettiin mikrokin! En ole muuten ajatellut sen kummemmin miten tärkeä mikro oikeastaan on ennen kuin nyt. Ollaan muutamana iltana syöty kylmänä edellisen päivän ruokaa koska ei oo jaksettu alkaa värkkään uunissa lämmittämisellä. Tänään oli tarkoitus leipoa mansikkajuustokakku, mutta kävikin niin mahtavasti, että työhaastattelu onnistui ja sain työpaikan, joten lähdetään poikien kanssa juhlistamaan mun uutta työpaikkaa ja tanskalaistumista!

En kestä tätä miten ilonen oon! Noin vuoden mittainen sijaisuus ihan mahtavassa työpaikassa todella hyvällä palkalla ja mä sain sen! Käänsin samantien kirjat kokonaan Tanskaan, maanantaina käydään virastoissa hakemassa sosiaaliturvatunnukset, avaamassa pankkitili ja verokorttihommat hoidetaan myös. Voin olla vihdoin aikuinen ja alkaa maksamaan opintolainaa pois :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miiru 14/08/2016 at 8:13 PM

  Hurjasti onnea sinulle työpaikasta ja ”uudesta elämästä” uudessa kodissa :)

  t. Miiru

  • Reply Heli 15/08/2016 at 9:28 AM

   Kiitos paljon! Nyt tuntuu, että kaikki on niin hyvin että pakahdun onnesta :)

 • Reply Ellu 25/08/2016 at 1:43 PM

  Meillä ei oo mikroa. :( Meidän keittiössä (tai mikä keittokomero onkaan) on niin vähän tilaa ja ennen kaikkea tasoja, ettei voida antaa mikrolle tilaa. xD Kyllä siihen ruokien uunissa / pannussa lämmittämiseen tottuu, vaikka onki niin paljon vaivalloisempaa ku nakata vaan mikroon. Niin epätoivonen en kuitenkaa vielä oo, et hankkisin mikron esim. makuuhuoneen nurkkaan. xD

  • Reply Heli 25/08/2016 at 7:34 PM

   Mä todennäkösesti oisin niin epätoivonen et pitäisin jossain olkkarissa mikroa xD mulla meni niin hermo ku piti koko ajan lämmittää uunia tai hellaa että syötiin vaan kylmänä ruoka :D :D plus onhan se mukavaa nakata pussi poppareita mikroon ja saada niitä :D

  Leave a Reply