Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ihanin katu Aarhusissa

Ensinnäkin pitää nyt mainita heti alkuun, että en ole aivan varma miten Aarhus taipuu. Mutta tosiaan, käveltiin maanantaina jyskiin, joka sijaitsee 2,5km päässä. Meille oli tulossa kenkäteline sinne, vihdoinkin. Viimeinen ”huonekalu”. Kävellessä sinne huomasin olevani aivan ihanalla kadulla. Talot oli värikkäitä, pieniä ruokapaikkoja täynnä, muutama kirpputori ja muita butiikkeja vieri vieressä.

20160809_141007

En kestä! Tuli heti mieleen, että olisin jälleen Britanniassa. Omaan mieleen tulvahti paljon ihania muistoja Essexissä vietetyistä ajoista ja kova ikävä tuli takaisin Britanniaan. Sinne on pakko muuttaa vielä!

20160809_141118

Voin muuten kertoa, että tulen tuolla kadulla viettämään aikaani paljon. Sen takia, että siellä oli punaisen ristin kirpputori, josta löysin vaikka mitä aarteita! Ja sain maailman parhaita ranskalaisia tuon kadun varrella olevasta ravintolasta!

20160809_141121

Tuolla kadulla muuten oli myös english pub. Michael siitä vain mainitsi, että jos pubin nimi on English pub niin se ei ole kamalan hyvä merkki. Mutta onhan! Kaikki irkkupubitkin on Irish pub nimellä ja Lissabonissa parhaimman ruuan söin juurikin Irish pub Hennessyssä.

 

Meillähän oli tarkoituksena muuttaa Lontooseen alunperin, mutta kun Michael kovasti halusi takaisin Tanskaan niin lopulta päädyttiin tänne. En kadu muuttoa tänne, mutta haluan pitää ajatuksen, että jossain vaiheessa muutettaisiin myös sinne Lontooseen. Unelmistahan pitää pitää kiinni.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply