Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Häät

Ennen juhannusta tosiaan oli vanhan luokkakaverin häät. Ensimmäinen meidän porukassa, joka meni naimisiin. Mietin kolme kuukautta mekkoakin minkä sinne laittaisin. Ostin toisenki mekon tämän alla olevan mekon lisäksi, mutta se oli vähän lyhyt niin päädyin sitten tähän. Joka oli muuten erittäin pitkä ja vuorellinen samettimekko. Tuli hieman kuuma illan aikana. Ja tottakai mukaan lähti myös uus Michael Kors laukku, jonka löysin alesta zalandosta.

P6180878

Oli ihanaa päästä häihin. Oon käynyt kaksissa häissä ennen tätä. 6-vuotiaana, jonkun sukulaisen häissä sekä muutama vuosi sitten siskon häissä. Joissa oli vain vihkiminen ja ruokailu ravintolassa ja siitä kotiin. Näissä häissä oli ohjelmaa ja jokainen vieras sai salaisen tehtävän nimikorttinsa mukana. Minun tehtävänä oli yrittää napata sukkanauha. Ja tiedättekö mitä, minä myös nappasin sen! Kaikki tuijotti vähän ihmeissään kun iloitsin sen nappaamisesta. Ja kyllä, sain paljon ideaoita omiin tuleviin häihini tuolta. Oli ihanat häät, mutta vihkimisen jälkeen hääpari lähti kuvattavaksi ja vieraat odotteli 1,5 tuntia sitten hääparia saapuvaksi niin sitä en halua tehdä omissa häissä. Samantien bilettään vaan! Ja tämä ehkä jakaa kansaa, mutta en halua pikku lapsia kirkkoon. En halua, että ne kyllästyy ja alkaa itkemään. Kirkossa varsinkin kaikuu niin en halua, että joku lapsi itkee ikävystymistään. Varsinkin kun häät tulee olemaan kahdella kielellä niin se vihkiminen kestää ikuisuuden. Ja hääpaikalle haluan lapsille oman leikkipaikan, ettei tarvi istua koko aikaa paikallaan. Pitäähän niillekkin kivaa olla. Ei niitä varmaan kiinnosta tanssia.

P6180880

Oli muuten kamalaa katsella näitä kuvia kun ahdistaa käsivarret. Lihoin Portugalissa vuoden aikana kyllä, mutta ne kaikki kilot näyttää menneen mulla käsivarsiin ja nyt ne on löllöimmät ikinä. Omiin häihini haluan muuten pitkät hihat mekkooni ja avonaisen selän. Näissä häissä oli tosiaan päällä nelly.comista ostettu mekko. Ostin sen vuonna 2013 Tammikuussa. Kyllä, muistan oikeasti sen. Ja se oli jossain 24 tunnin superalessa. Sen oikea hinta oli 90euroa, mutta silloin siinä alessa se oli vain 9,90e niin pakkohan se oli tilata. Boleron ostin Birminghamin h&m:stä vuonna 2009 ja se maksoi £29,90.

Muisti pelaa ainakin erittäin hyvin, en vain koskaan kehtaa sanoa miten hyvin muistan asioita. Varsinkin kun se välillä ihmetyttää muita miten ja miksi muistan jotain asioita niin hyvin. Michael sanoi kerran, että ne asiat mitä muistan vie muistitilaa muilta asioilta, jotka saattaisi olla tärkeämpiä kuin esimerkiksi se, mitä Jonas söi lounaaksi lokakuussa intialaisessa.

 

Ihanat häät, vielä kerran onnea Elina ja Jaakko!

 

ps. Jonas söi spagetti bolognesen. Ja jätti senkin kesken.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Ellu 30/06/2016 at 12:06 PM

    Mä oon ollut vaan lapsena, eli lähemmäs 20 vuotta sitten, pari kertaa häissä, kerran jopa morsiusneitona. Mutta tänä vuonna mäkin pääsen viimeinkin häävieraaks kun tasan kuukauden kuluttua mun työkaveri menee naimisiin. :D Mulla ei vielä oo mitää vaatetta sinne ja alkaa stressaamaan, argh!

    • Reply Heli 01/07/2016 at 12:25 PM

      Mua stressas kans kauheena mut laitoin mun paksun mekon lopulta ja onneks laitoinki ku oli niin hulluna hyttysiä ja mekko esti niitä mun jalkoihin menon :D

    Leave a Reply