Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Tämäkin vielä

Oon onnellisena koko viikon shoppaillu kierrätyskeskuksessa (pussipäivät!), löytänyt sielä 22 oikeesti sopivaa ja kivaa vaatetta 4 eurolla sekä vaatekaupan loppuunmyynneistä löysin 80euron your facen paidan 10eurolla! Omasta kirppispöydästäkin oli mennyt mukavasti jo tavaraa ja laitoin itseasiassa zadaanki luuriini, että jos sinne laittais pari mekkoa myyntiin. Ei tuo kyllä kamalasti innosta ku 20% provikat ottaa zadaa itelleen summasta. Melko iso provikka sovelluksella. Oulussakin provikka kirpparilla taitaa olla 5% ja Oulaisissa 0%. Siihen nähden.

 

Snapchat-8691133493915820368

Mutta mitäs tässä muuta, no se, että kun olin tulossa kotiin viikko sitten Helsingin lentokentällä ja katselin kaikessa rauhassa masterchefia päätti läppäri pimentää näytön totaalisesti. No sen jälkeen oon käyttäny tätä vaan muutaman kerran ja nyt se yhtäkkiä kesken kaiken pamautti sinisen ruudun mulle ja ilmotuksen windowsin virheestä. Argh! Tää hiton läppäri on 1,5vuotta vanha! Ei nyt hitto tän ikänen läppäri rikki voi mennä jos edellinen kesti 5-6 vuotta! Luojan onneksi mulla on matkavakuutus johon voin laittaa tän jos menee nyt kokonaan rikki.

 

Siivosin tuossa muuten lipastoni ja hyllyni huoneestani. En ollu koskenu niihin ainakaan 6 vuoteen, löyty sieltä sen verran vanhoja papereita. Mutta sainpa ainakin kassillisen vietyä kierrätyskeskukseen, sinne samaan mistä oon kolme kassillista raahannu kotiin tavaraa tällä viikolla :D Voi kun näkisitte mun hienot aarteet mitä sieltä löysin!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ellu 30/05/2016 at 8:09 AM

  Mulla on nyt kolmas läppäri 7 vuoden aikana menossa… Ei ne tunnu kestävän kun pari vuotta. :| Nykyinen on tosin ollut jo reilut 2 vuotta, mut oonki käyttäny sitä viimesen vuoden aikana tosi vähän niin varmaan siitä tullu se lisäaika… xD

  Ja vau miten paljon vaatteita oot löytäny sikahalvalla!

  • Reply Heli 31/05/2016 at 5:35 PM

   Täsä just aivan raivona hakkasin mun läppäriä ku se ilmotti nyt yhtäkkiä että käyttäjäprofiilipalvelu ei lataudu. Mä aivan et MIKÄ SE EES ON?! Michael ystävällisesti tekstaili ohjeita tanskasta et mitä pitää tehä ja sain toimiin! :DD

  Leave a Reply