Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Edes GPS ei mua löydä

Kävin tänään juoksemassa taas viikon tauon jälkeen. Juoksin niin, että nilkka särkee. Asensin ennen juoksemaan lähtöä sport tracker appsin. No miten kävi. Se ilmotti että 2kilsan sijasta juoksin 0,3km. Eli ei se taida täällä metikössä toimia ihan kunnolla. Eipä ainakaan ole kovin vaikea tuota tulosta voittaa huomenna.

20160524_142048

Kotiin oli kuulkaas jo senkin takia kiva tulla, että täällä odotti pari hm pakettia, jotain tavaroita mitä olin voittanut (16 pakettia terveyssiteitä esim) sekä Ruukissa olikin paketti jossa oli uus ulkoilutakki sekä superhieno paitamekko.

20160524_142109

Uudet treenihousut löysin hmltä ja tää ulkoilutakki oli mikä tilattiin sport directiltä. Se on vaan vähän huono kun se on niin lyhyt eli juostessa se nousee käsien liikkeen myötä navan korkeudelle. Vielä parempi syy miksen halua, että kukaan näkee mua juoksemassa. Täälä metikösä juoksen takki navan korkeudella.

Snapchat-883183079609041008

Mutta eihän tuole tullu nytkään vastaan ku pari koppista ja lintuja. Neljä joutsenta näytti olevan rannassa kun juoksin ohi. Moni varmasti ajattelis, että mieli lepää näin kaukana kaikesta. Ei oikeastaan, kauhee stressi päällä että saa tehtyä kaiken valmiiksi ja etittyä niitä tavaroita. Nyt tajusin tänään esim, että vein eilen kirpparille pitsimekon ja sen mekon alusmekko on meidän auton takakontissa ja auto huollossa tämän viikon. Turhista asioistahan mä stressaan, varsinkin kun isäkin tuli takas sairaalasta kotiin. Se ja sama jonkun pitsimekon alusmekolle. Pitääpä lähteä tästä kaivaan varastoa ja kattoon, että rasvakeitin on vielä tallessa.

 

Hyvä yritää laihduttaa nyt kesän ajan kun syksyllä voi palata taas rasvakeittimen ääreen :D

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Ellu 28/05/2016 at 7:02 PM

    Ah, rasvakeitin! <3 Meillä ei ONNEKS löydy sitä omasta kodista, mut vanhempieni luona on sellanen ja pakkohan sitä on melkein joka kerta käyttää ku käyn siellä. xD

    • Reply Heli 31/05/2016 at 5:34 PM

      Onneksi meillä on kuulemma alle kilsan päässä sali uudesta asunnosta niin voi sit mennä sinne aina ku syö eka vähä uppopaistettua :D

    Leave a Reply