Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kun suuret firmat rahastaa

Mua alko niin järkyttävästi tämä suututtaan niin pakko nyt kertoa teillekkin. Jos ette oo huomannut, niin H&M on ottanut käyttöön myös club pisteet. Osta eurolla saat pisteen. Eli 1e = 1p. Tämä sähköposti ilmesty yks päivä mulle. H&M järjestää kilpailun. Minähän toki tarkistin heti, että mikäs se kisa onkaan kun tykkään osallistua aina niihin.

Voi voittaa liput Roskildeen! WOW! Kunnes luin koko viestin. Osallistuminen maksaa 1500 clubipistettä. Siis VAIN se, että saat edes osallistua joudut maksaan 1500 pistettä. Eikä se edes tarkota, että saisit mitään.

 

hm

Mikä tässä nyt sitten ärsyttää? Se, että sun pitää ensin käyttää 1500 EUROA H&M:lle, että voit edes osallistua tähän kisaan. Ja lukekaas tarkemmin tuo teksti. Siinä toki sanotaan että H&M vastaa kaikesta, tai ainakin melkein. Eihän ne toki mitään vakuutuksia. Tiiättekö paljonko Roskilde maksaa? Ensinnäkin Roskilden festivaalit kestää 8 päivää. Jos sä voittaisit tuon kisan pääsisit sinne vain kahdeksi päiväksi. 8 päivän festivaalilippu johon sisältyy myös teltta alueelle majoittautuminen maksaa 265euroa. Menopaluu lennot riippuen tietenki lentoyhtiöstä, maksaa n.120euroa. H&M tarjoaa voittajalle tasan tuon sekä toki teltassa nukkumisen. Mitä hittoa nyt oikeesti? Käyttäisinkö 1500 euron edestä clubipisteitä siihen minkä saan n.400eurolla? Vaikka tuossa sanotaan, että pääsy bäkkärille niin se ei tarkoita, että tapaisitte ketään julkkista siellä. Todennäkösesti se pääsy on rajattuna aikana festivaalien jälkeen tai ennen sitä.

Mä todella todella toivon, että KUKAAN ei osallistu tähän kisaan. Koska mulla on ensinnäkin sellainen kutina, että H&M valitsee voittajaksi jonkin suuremman bloggaajan/julkkiksen, joka sitten voi mainostaa H&M:ää. Sillä sähköpostissa luki myös se, että voittaja valitaan, ei arvota.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Niina 17/05/2016 at 1:41 PM

  Voisikohan olla niin että tuossa tuo ”Hinta” tarkoittaakin ”arvoa” eli matka on tuon arvoinen, ei hintainen?

  • Reply Heli 17/05/2016 at 3:38 PM

   Eiku siihen ei pystyny osallistuun ellei maksanu tuota 1500 pistettä ku kävin kattoon omilta hm sivuiltani. Muutenhan oisin heti osallistunu! :D

 • Reply Kati 17/05/2016 at 1:47 PM

  Hirveetä huijausta!! Murr!!

 • Reply Susanna 17/05/2016 at 10:46 PM

  Hyvä aihe, mä oon kanssa huomannut että myös H&M hinnat on kallistuneet.
  eikö sieltä ennen saanu kenkiä ihan jollain 20e ja nyt maksaa jo 30-60e ja sitten ne designer mallistot on yleensä myös aika paljon rahastusta, kumminkin kun ne on H&M designer joku. H&M koruista tykkään edelleen, mutta ei ne ole mitään huippulaatua ja hinnat saisi olla paljon edullisempia. H&Mllä taisi olla myös se uutinen aiemmin että kankaissa on jotain myrkkyjä. Nellycomissa taitaa olla myös noita kisoja ja bloggaaja yhteistöitä, joissa vain suosituimmat voittaa. Siinäkin ketjussa oon itse huomannut sen että lähes saman tyylisiä vaatteita löytää Välimeren maista noin 10-20 eurolla. Ketjut sen kun tienaa

  • Reply Heli 18/05/2016 at 6:16 AM

   Joo oon kans huomannu just saman että hinnat on noussu ja nyt jostain ihan peruspaidoista hmlle pitäs maksaa 15euroo. Mä tilaan nykyään kaikki alesta hmltä niin ne on melko kohillaan ne hinnat. Nellycomissa oli aikasemmin club l ja ax paris jotka oli ihan superhalpoja merkkejä niin nyt nekin samaa hintaa kuin muut sen jälkeen kun nellycom alko menestyyn enemmän.

 • Reply Laura 18/05/2016 at 8:10 AM

  Hei, hyvä aihe tosiaan. Itse ymmärtäisin tuon kilpailun (ja koko pistesysteemin) lähinnä siten, että sen tarkoitus on palkita H&M:n vakioasiakkaita. Siis niitä, jotka jokatapauksessa ostaisivat ketjun vaatteita. Vaikka ketju kuinka haluaisi rahastaa niin en usko että siellä oletettaisiin ihmisten ostavan 1500e arvosta vaatteita ainoastaan siksi, että he pääsisivät osallistumaan johonkin kilpailuun. Tai ehkä en vain itse jaksa uskoa, että joku oikeasti tekisi näin. Sen sijaan, jos suosisin jotain ketjua ja ostaisin sen liikkeistä paljon vaatteita niin olisihan se kiva, että ketju huomioisi asian jotenkin. Tässä tilanteessa olisin kuitenkin jo saanut rahoilleni vastinetta eli ne vaatteet, joiden olen harkinnut olevan niiden arvoisia. Kilpailun mahdollinen palkinto olisi vain pieni lisä.

 • Leave a Reply