Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Pituus, korkeus ja leveys senteissä

Käytiin lauantaina syömässä Sushia, työkaveri kehu kovasti yhtä viereisessä ostarilla olevaa sushiravintolaa että halpaa ja hyvää. Ja niinhän se oli. 9e per naama sushibuffetti illallisen aikaan. Lounasaikaan hinta ois ollut 7,5euroa. Ja sillä hinnalla tosiaan sai syödä niin paljon sushia kun vaan jaksoi. Hirvittävä määrä sushia lauantain kunniaksi. Nomnom, muuta ei voi sanoa.

20160430_132139

Ensi lauantaina tehdään kahden kaverin kanssa omat sushit. Mennään metikköön kaverin luo tekeen sushia, juomaan sivistyneesti viiniä ja paistaan grillimakkarat. Koska mä haluan makkaraa. Mulla on jopa pullo sakea joka juodaan sitten sushien kanssa. Lauantaina katoin aivan perkeleen raivona euroviisuja. En ikinä oo suuttunu euroviisuille noin paljon. Eikös tällä jurylla yritetty estää sitä, ettei naapureita äänestettäis niin paljon? Ja sitten yllättäen äänet annetaankin naapureille. Ja vastahan oli se skandaalikin jossa erotettiin kait Venäjän juryn tuomari koska se ilmotti antavansa äänet Armenialle sen takia, että sen aviomies on Armeniasta. Niin, että huonompaan suuntaan meni tämäkin. Eipä siitä enempää, etten hermostu uudestaan.

20160430_132146

Eilen aloin pakkaamaan laukkuja. Kielsin Michaelia pakkaamasta sen laukkuja, jotta pystyin työntään myös omia tavaroitani sen laukkuihin. Kuitenkin kävi niin, että mun laukut on jo aivan täynnä ja Michaelin kanssa. Silti tavaraa on vielä jäljellä, pyykkejä ja kirjoja ja kaikki kengät. Joten Michaelin on pakko ostaa ylimääränen laukku lennolle. Tässä googletin miten TAP maksuttaa extra laukkua. Kyllähän mä tiedän, että Portugalissa asiat tehdään mahollisimman hankalasti mutta se, että lentoyhtiö ei kerro paljon extra laukku maksaa ellei kerro leveyttä, korkeutta ja pituutta senteissä. Mitenkäs perkele me nyt jonku laukun sentit lasketaan kun on vain 12 sentin mitta?

 

Tänään meen vielä lähiostarin kiinakauppaan testaan haalaria minkä löysin sieltä lauantaina, en jaksanut alkaa sillon riisuun vaatteita sitä testatakseni joten nyt voikin sen tehdä töiden jälkeen.

 

Nyt alkaa taas hermoja kiristään kun asiat tehdään vaikeaksi joten taidan alkaa katteleen youtubea ja lukemaan kirjaa, ei tässä töitäkään taas ole.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply