Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Vettä tulvillaan

Olin kaksi päivää töistä pois. Omaa hermolomaa piti ottaa, että jaksaa nämä loput päivät. Eilen asunnolla ollessani soi ovikello. Harvemmin soi ovikello, joten menin kattoon oisko se posti kun ootan vieläkin yhtä pakettia (tulee muuten kiire sen saamisen kanssa ku alle viikko lähtöön!). No siellä olikin naapurin nainen. Sama nainen on käynyt meillä kerran aikaisemminkin ja sekin kerta oli hieman outo. Sillon se ilmesty omilla avaimillaan (!) meille sisälle kun olin menossa aukaseen ovea ja sen mukana oli joku mies. Ne puhu vaan portugalia ja selitti kovasti että keittiöön pitäs päästä. Sielä ne seiso keittiössä ja osotti lamppua ja kattoa ja kovasti höpötti.

 

20160430_132132

Tämä kerta oli vieläkin oudompi. Avasin oven ja taas kerran se halus päästä meidän keittiöön. Sinne meni ja nosti tiskit altaasta pois, nakkas sinne tiskirätin ja alko täyttään sitä vedellä. Siinä seison sen takana katellen, että mitähän helvettiä täälä taas tapahtuu mut annoinpa sen siinä sit täyttää meidän tiskiallasta vedellä. Se sit samalla soitti jollekkin ja puhu kovasti ja anto veden virrata altaaseen. Jonku 5-10 minuuttia se siinä puuhaili ja mä en tiennyt mitä tehdä niin aloin laittaan pyykkejä. Eikait sitä nyt yksinäänkään ois voinu meijän keittiöön jättää. Kohta se sit lopettikin, kiitti ja lähti. Olihan se nyt helkkarin outoa. Naapuri tulee ja täyttää allasta vedellä ja lähtee pois.

 

Loppupäivän satoikin vettä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply