Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Itku pitkästä piinasta

Olin ollu aamusta saakka ärtynyt töissä, kukaan ei taaskaan ottanut mitään vastuuta töistä vaan siirsi vaan toisille vastuuta ja yhtä pompottamista koko ajan. Mitä pitemmälle päivää mentiin aloin tuleen myös surulliseksi. Tunti ennen kun työt loppu tuntu, että kyllä kohta tulee itku.

20160430_125124

Kun pääsin kotiin menin suoraan sänkyyn, olin väsyny, ärtynyt ja surullinen. Itkin hetken ja nukahdin Michaelin tuloon saakka. Tänään olin kotona. It tukihenkilönä ja helpdeskinä olo ei ole sellainen työ joka pitäisi uuvuttaa ja ajaa ihminen itkun partaalle, joten jäin tänään kotiin pitään huolta omasta päästäni.

20160430_125114

Ehkä se on vain uupumusta. Ehkä se on vain kotiinlähdön odottamista. Ehkä se on surua siitä, että kotona perheenjäsen on vakavasti sairas eikä tule parantumaan. Ehkä se on näitä kaikkia yhteensä. Mutta hetken itkeminen auttoi sekä ne päikkärit. Huomenna jaksaa taas tapella töissä pienistä asioista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply