Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Helteitä

Täällä oli eilen+30 astetta. Kävellessä töistä kotiin hiki valu niskaa pitkin, epämiellyttävää. Meillä ei asunnossa ole parveketta niin makkarin ikkunat vaan auki kun ovat niin isot ja istuin siinä sitten ottamassa aurinkoa ja lukemassa Satu Rämön kirjaa loppuun.

 

20160423_115337

Mulla on enää 0,5 päivää lomaa pitämättä ja ajattelin sen ottaa viimeiselle työpäivälle niin voin lähteä jo klo 9 aamulla hoitaan loput paperiasiat kuntoon ja palauttaan kulkulätkä ja toimimaton työpuhelin keskustan toimistolle. Sen jälkeen voisikin juhlistaa asiaa menemällä Hennessy’s pubiin syömään lounasta, joka oli aivan järkyttävän hyvää ja juomaan muutamat siiderit.

 

Tuleeko mulla Lissabonia ikävä? Ei taida tulla. Portugali antoi kuitenkin paljon mulle. Itsetunnon takaisin ja maailman ihanimman poikaystävän. Näillä on hyvä jatkaa matkaa eteenpäin.

20160423_115641

Suomeen menoa odotan kyllä. Heti viikonlopulle on sovittu jo reissua parhaan ystävän kanssa ja samalla näkee muita vanhoja kavereita pitkästä aikaa. Tänään aijon kuitenkin käydä heti töiden jälkeen ostoksilla primarkissa, jonka jälkeen terassille istumaan poikain kanssa. Tulin klo 5 töihin, joten pääsen jo 14 pois ja pojat pääsee kaksi tuntia myöhemmin niin hyvin aikaa käydä shoppaileen urheiluvaatteita ennen kuin Mimosaan painellaan juomaan muutamat huurteiset.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Susanna 04/05/2016 at 7:12 PM

    Olisi kiva jos tekisit esimerkiksi koosteen hyvistä ja huonoista puolista Portugalissa? lähditkö sinne alunperin työn takia?

    • Reply Heli 10/05/2016 at 8:31 PM

      Hyvä idea! Voisin tosiaan semmoisen kirjoittaa tässä jossain vaiheessa :) En tullu tänne töiden perässä, sillonnen poikakaveri halus muuttaa tänne ja sit erottiin niin jäin tänne kuitenkin työskenteleen. Mitäpä sitä muuttaan takas SUomeen kun oli työpaikka, asunto ja uudet kaverit jo

    Leave a Reply