Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

On fleek

Yksi päivä oli mun naama jopa tosi on fleek. Olin tyytyväinen. Viides viikko menossa kun juoksen aamusin töihin, vihdoin jalkasäryt on loppunut niin voin hyvin köpötellä menemään. Oon tehnyt ite henkilökohtasia ennätyksiä, juossu pitemmälle ja kauemmin kuin aikaisemmin. Nyt jopa oon kehdannut juosta vaikka on tullut autokin vastaan! Nyt kun on juossu kohta viitisen viikkoa niin tunnen itteni paljon paremmaksiki, ei enää turvota ja kun aamulla juoksen töihin niin heräänkin siinä samalla.

 

Snapchat-6840486006159384881

 

Saanko kertoa hupsun jutun, mähän oon kertonut miten joka lomalla mitä ollaan pidetty on satanu kaatamalla vettä? Nyt kun päätettiin lähteä viimeiselle lomareissulle Estoril/Cascais alueelle ja varattiin hieno uima-allas airbnb niin mitä säätiedotus lupaa? Sadetta. Sadetta Torstaista Sunnuntaille. Ja toki tälle päivälle on luvattu 28 astetta lämmintä ja huomiselle 25 astetta. Muta heti sitten tippuu lämpö ja sataa jälleen vettä, toki kun me ollaan lomalle menossa. No en anna sen vaikuttaa mun mielialaan, koska pääsen silti lomalle!

 

Ps. Teamleader sano, että jos pysytään joka ikinen päivä töissä siihen saakka, että loppuu soppari se kirjottaa meille suosittelut. Lupasin yrittää, ei ole mun elämä kiinni suosituksista mutta se on kyllä kiinni mielenterveydestä.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply