Subscribe & Follow

Kun siivoojat varastaa särkylääkkeetkin

Tänne saapu oikeesti ihan kunnolla kesä! Eilen lämpö kohos jo 24 asteeseen ja tänään 23 astetta. Just sopiva mulle kunhan ei paljoa tarvi urheilla. Aamulla sentään voi vielä hyvin juosta töihin kun on vaan 12-13 astetta. Ja lupasin muuten itelleni, että jos jaksan kaksi viikkoa juosta töihin niin ostan itelle kunnon juoksutakin/hupparin. Nyt käytän Michaelin. Ja oon nyt kolmisen viikkoa juossu aina kun jalat vaan on kestäny. Eli uusi takki minulle nyt!

20160416_150517

En muista sanoinko, siivoojat tosiaan pölli meiltä särkylääkkeet. Ei olla päästetty firman maksamia siivoojia omaan makkariin missään vaiheessa vaan aina lukitaan ovi. Nyt vihdoin kun ne sisälle päästetään niin ne jättää jälkeensä vaan kamalan määrän roskia (?) ja varastaa särkylääkkeetkin. Kyllähän tuo nyt vähän ärsyttää kun viisauden hammas alkoi kipuileen Sunnuntaina ja ois ollu hyötyä niistä lääkkeistä. Ei onneksi mitään arvokasta varastanut. Kuten mun rakkaita kenkiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

20160416_150542

Michael tuli Sunnuntaina iltalennolla kotiin. Mä ahkerana kävelin lentokentälle, huomasin vasta nyt, että sinne onkin vain 2,6km matkaa. Eksyin toki kaksi kertaa matkalla, tai kävelin vähän aikaa väärään suuntaan. Mutta olin ajoissa paikalla. Se toi mulle kaksi pussia dumlea <3

20160416_150654-1

Enää kolmisen viikkoa töitä jäljellä, sovittiin että lähdetään pienelle viikonloppu lomalle Cascaisin alueelle. Varataan majoitus uima-altaalla ihan sen takia, että mulle uima-allas antaa kuvitelman ihan oikeasta lomasta. Oon selannut airbnb sivustoa aika urakalla ja huomasin, että kun kutsuu kaverin niin kaveri saa 31euron alennuskoodin ekalle kerralle. Kutsuin omalla tililläni Michaelin. Nyt saadaan 31euron alennus siihen, että mennään lomalle ja sitten mä saan mun tilille sen ansiosta 21euron alennuskoodin seuraavaksi. Kätevää!

20160416_150750

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt vaan ankara airbnb selaaminen ja kovasti toivon, että ei keretä parhaimpia paikkoja varaamaan. Meidän ihana portugalin tili ei anna ostaa mitään netistä. En ymmärrä tätä asiaa millään tavalla. Mun pitää aina siirtää Suomen tilille rahaa, että voin tilata netistä esim lennot kotiin. Siinä kestää muutama päivä, että raha siirtyy tilille. Ja toinen ongelma tämän portugalin tilin kanssa. Sieltä ei voi siirtää rahaa toiselle tilille ilman, että saa tekstiviestin portugalilaiseen numeroon missä on koodi jonka avulla raha siirretään. Ongelmaksi nyt muodostuu se, että portugalilaiset prepaid liittymät ei toimi Suomessa eli kun saan viimeisen palkan ja veronpalautukset en voi siirtää niitä edes Suomen tilille. Joudun ottaan kaikki käteiseksi ja meneen talletuskoneelle. Koska asiathan voi tehdä hankalaksikin.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply