Subscribe & Follow

Bikinikelit

Tässä samalla tätä kirjoittaessa kuuntelen Anssi Kelan live taltiointia eiliseltä Järvenpään keikalta. Kyllä, tykkään Anssi Kelan musiikista. Perjantaina yritin valvoa hieman pitempään kun kerta viikonloppu. Taisin jaksaa valvoa 23 saakka. Lauantaina heräsin jo 7.30. Tarkotuksena mulla oli käydä keskustassa ja Alfamassa. Oli tarkotus, että otan ratikka 28 ja sillä menen vanhaan kaupunkiin, ei jalat vieläkään oikein kestä paljoa kävelyä. Huomasin sen kun juoksin bussille.

 

20160416_150211

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olin ratikan luona jo klo 11 aikaan. Yllätyys, jonossa oli varmaan yli 150 henkeä oottamassa samaa ratikkaa. Eikä vielä ole edes suurin turistikausi edes. Ratikka jäi siis ottamatta ja kävin vain kaupoissa taas. Pull & Bearissa olis kaksi ihanaa vaatetta mitkä kyllä haluan ostaa mutta hintaa niillä on 30e per vaate niin onhan se aika kova hinta tällä 650euron kuukausipalkalla :D

20160416_150255

Tänään heräsin kans melko aikaisin kun 9.30. Piti jo pestä pyykkiä ja siivota huonetta. Ei kerrota Michaelille, mutta söin koko sen loman ajan hapankorppua sen puolella sänkyä niin se on täynnä muruja. Pakko vaihtaa lakanat kun se tänään tulee takasin lomaltaan.

20160416_150258 20160416_150342

Tänne tuli vihdoin kesä. Sateet näyttää olevan loppuneen, ne kestikin ihmeen kauan. Ensi viikolle luvattu +24 astetta, joten taidan heittää takit jo valmiiksi matkalaukkuihin. Olen itseasiassa alkanut jo pakkaamaan tavaroita Suomea varten. Siellä on 16 vaatetta kirpparille vietäväksi ja jotain muita vaatteita mitä tulee käytettyä ihan liian usein. Varmaan teilläki on, että käytätte aina niitä samoja luottovaatteita ja sitten osa vaatteista unohtuu kaappiin?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

20160416_150402

Mä meinaan löysin monta kivaa vaatetta kaapista nyt kun sitä kaivelin. Joten kesävaatteet heti huomenna päälle kun töihin mennään.

 

Olisin muuten tilannut hm:ltä korkeavyötäröiset bikinit, löyty tosi kivat. Mutta siinä kun siirryin tilaamiseen niin tuli ilmotus, että koot loppui shoppailujen aikana. No niin vissiin. Eli pitää nyt lähtä metsästään niitä liikkeistä. Ne peittäis mun röllykkämahanki! Paitsi nyt kun oon juossu jo kolmisen viikkoa töihin niin on paljon kevyempi olokin. Jalat ei vaan kestä juoksemista tällä hetkellä edes bussille mentäessä.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply emilia alexandra 26/04/2016 at 5:49 PM

    Vitsi mitä ihania kuvia ja fiiliksiä sun blogi on täynnä, tää on niin kaunis ja aito!<3 Jäämpä seurailemaan :')

  • Leave a Reply