Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Tyytyväinen Portugalin vuoteen

Mähän pelkäsin kun Suomessa alko tuleen verotushommia, mitä ne kirjeet on? Pelkäsin, että saan mätkyjä. Tein kuitenkin sen muutaman kuukauden töitä 7,5% verolla. Yllätyin ihan älyttömästi kun saankin takaisin 265euroa. Ihanaa, ei tule mätkyjä!

 

Eilen tehtiin Portugaliin veroilmotukset. Ne pitää tehdä joka vuosi erikseen netin kautta. Tiesin, että saan palautuksia kun kerta veroprosenttikin on kait ollu 28%. Ihan älytön yllätys oli kun näyttön ilmesty summaksi 675euroa palautuksia. HUI! Ikinä en oo saanut noin paljon palautuksia. Kyllä täällä sentään joku toimii hyvin.

20160327_105524

Tähän väliin voidaan taas ihastella Peso da Reguan kuvia. En vaan ymmärrä miksi nää vanhat rapistuneet talot viehättää mua. Ois niin ihana ostaa tuommonen itselle ja kunnostaa siitä sitten itselle täydellinen mökkerö.

20160327_105633

Nyt voikin hengähtää helpotuksesta noiden veronpalautusten kanssa. Nyt on joko takuuvuokraan rahaa tai sitten vain kesälomarahaa jos onkin työttömänä kesällä. Tokihan voisi käyttäytyä kuin aikuinen ja maksaa vaikka opintolainaa pois?

20160327_105755

Mutta nyt kuitenkin lähden käymään keskustassa tässä lauantain kunniaksi, heräsin jo 7.30 ja yritin oikeasti sitten 9 aikaan nukkua vähän aikaan vielä mutta ei se onnistunut niin sama nousta ylös ja lähtä oleen turisti vielä hetken ajan. Näyttää kyllä vähän siltä ku satais vettä pian.

20160327_105938

 

Ette voi tietää miten ilonen olin, enää nelisen viikko töitä jäljellä. Ensi viikolla luvattu +24 astetta lämmintä, saan veronpalautuksia huimat summat (koska näköjään firma päätti viedä enemmän veroja multa) ja Michael tulee huomenna kotiin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply