Subscribe & Follow

Kesälomareissu

En muista oonko sanonu, että mennään kesällä lomalle Turkkiin? Anoppi päätti kohteen ja maksoikin kait matkat, ainoastaan tanskaan pitää matkustaa ja kaikki valmiina. Mennään johonki uuteen spa hotelliin. Mukavaa päästä ”oikealle” lomalle. Makoileen vaan auringossa uima altaalle. Ongelma on tietenki se, että se on heinäkuun lopulla. Sillon on jo melkosen kuuma ja mä palan melko helposti, tai muutun oikeastaan harmaaksi. Mutta tästä Turkin lomasta johtuen pitää nyt viikonloppuna lähteä taas käymään kaupoilla. Haluisin uimapuvun itelleni, jolla polskia altaassa. Se myös peittäis mun mahan, jotta se ei palais. Plus mun röllykkä on semmonen minkä haluan muutenkin piiloon.


snapchat-5375447706886549120.jpg

En oo ikinä käyny Turkissa, minkälaista siellä on?

 

Ps. Tasan neljä viikko töiden loppumiseen. Sitä ennen mulla on vielä yks viiden vuoroviikko. Tämä viikko ollu jo raskas ja onneksi huomenna perjantai, saa nukkua.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Susanna 21/04/2016 at 11:18 PM

  Kannattaa ostaa 50 suojakertoimen aurinkovoide se auttaa ettei pala niin helposti. Esim. Hawaiian tropics sarjassa on tuoksuva suojavoide. Minne päin Turkkia lähdette? alanyasta on niitä matkaopas -sarjoja ehkä vieläkin netissä näkyvissä. Marmaris näyttää ihan kivalta kesäkohteelta

  • Reply Heli 23/04/2016 at 9:04 AM

   Jos oikein muistan niin me mennään bodrumiin, en oo täysin varma asiasta mut se ei noita tunnetuimpia kaupunkeja kuitenkaan ollu :) mulla on tällä hetkellä 35 aurinkosuoja ja sit semmonen pienempi puteli 100 että ainaki se 100 riittää :D

 • Reply Ellu 25/04/2016 at 10:25 AM

  Mä oon käynyt kerran Alanyassa ja kahdesti Sidessä ja niiden perusteella oon kyllä ihan tykänny Turkista. Siitä en tosin tykkää, kun myyjät on melko aggressiivisia ja ainakin viime lomalla muutama ravintoloiden sisäänheittäjä lähti kävelee meidän perään ja koitti houkutella tulemaan ravintolaansa vaikka koitettiin ystävällisesti kieltäytyä. Ja vielä ärsyttävämpiä oli basaarien ”terve terve, mittä kuulu”-myyjät! :D Pari päivää se on ihan hauskaa vielä kun meille koitettiin puhua suomea ja esim. tarjoilija tarjoo meille kakkarakapuja (katkarapu), mut sit se alkaa vaan ärsyttää. xD Ja sit kans sellaset ”special price, only for you my friend”-myyjät raivostutti. xD

  Mut ihmiset on kyllä yleisesti ottaen mukavia ja ainakin noissa paikoissa missä oon käynyt on ollu myös ihan turvallisen olosta. Vaatekaupoista suosittelen sellasia ku LC Waikiki ja DeFacto, niissä oli paljon kaikkee kivaa halvalla. :D Turkkilaisista ruuista tykkäsin eniten köftestä (lihapullat) ja chicken shishistä (kanavarras), jotka tarjoiltiin kasvisten, ranskalaisten ja superhyvän riisin kera. Lähes joka ravintolassa alkuruoaks pöytään tuotiin myös sellanen littee leipä, jota syötiin erilaisten kastikkeiden kera.

  Siinä nyt jotain juttuja mitkä tuli nopeesti mieleen. :D

  • Reply Heli 26/04/2016 at 4:24 PM

   Jes! Kiitti varsinki ruokavinkeistä ja vaatekaupoista :D Mä haluan nyt syödä noita ainaki ja sit haluan kokeilla ”oikeaa” kebabia :D Eikö se oo aika turkkilainen homma? :D Voin jo kuvitella miten ärtyny oon jos myyjät on aggressiivisia ja samaten sisäänheittäjät, menee jo portugalissa välillä hermot niihin :D

  Leave a Reply