Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Mitä minulle kuuluu?

Tämä on ollut parissa blogissa mitä oon lukenut niin päätin nyt tehdä itekkin sen, onpa valmiiksi kysymyksiä vastata.

Miten voit?

Tällä hetkellä erittäin hyvin, toki ikävä Michaelia, mutta muuten hyvin. Enää nelisen viikkoa jäljellä töitä, aurinko paistaa enemmän päivittäin ja mitä lähemmäs mennään lähtöpäivää ja kesää on mielikin paljon virkeämpi.

Mitä toivot tällä hetkellä?

Että saataisiin jokin varmuus tulevalle. Minähän en niin stressaa asioista vaan menen mihin mieli tahtoo, mutta Michael on sellainen stressiveikkoNEN ja suunnittelija, että sen on pakko saada jokin selvyys tähän. Eli töitä nyt toiselle kiitos, että saadaan varmuus mihin maahan muutetaan. Toki voisi muitakin stressata se epävarmuus mihin maahan tullaan asettuun. Nyt kun sitä varmuutta ei ole.

Mitä olet syönyt tänään?

Yksinään kun oon niin eipä sitä tuu syötyä oikein kunnolla. Tänään oon ”syöny” juotavaa jogurttia (1kg!) ja kahvia. Itseasiassa salaatti,tomaattikeitto ja hapankorput on ollut tämän viikon ruokalistalla pääosassa. Hapankorput enimmäkseen.

Mikä on suosikkihedelmäsi?

En itseasiassa syö paljoakaan hedelmiä. Olen niitä ihmisiä, jotka ei vaivaudu. Banaanissa on naruja, jotka ärsyttää. Kaikki muut pitäisi kuoria. Syön marjoja. Ne on helppoja.

Mitä ajattelit tehdä huomenna?

Olla töissä ensin 5-14 ja sen jälkeen mennä kämpsylle. Siivota vaatekaappia ( varasin kahdeksi viikoksi kirpputoripöydän Oulaisista VINKKIVINKKI pöytä 53 justiinan kirpparilta), katsoa netflixiä hieman lisää ja ottaa kuuma suihku. Kylläpä mun elämä on hurjaa. Oon kattonu netflixistä nyt jo viikossa yhden kauden hawaii 5-0.

Kenen kanssa nukuit viimeksi?

Mr Mushroom. Pehmolelu mitä Michael vihaa syvästi. Jos Mr Mushroomia ei lasketa niin boo aka Michael.

Mitä luet tällä hetkellä?

Sain luettua just Satu Rämön Islantilainen voittaa aina, joten nyt jatkoin joskus kesken jäänyttä Oliver Sacksin Mies, joka luuli vaimoaan hatuksi. Olis kyllä se Tuomas Kyrön kerjäläinen ja jänis kesken myös, mutta piru tippu sinne sängyn alle ja en oo jaksanu siirtää meidän parisänkyä, että saan sen pois.

Viimeksi katsottu elokuva?

Deadpool (Joka oli aivan loisssstava!)

Kuka soitti sinulle viimeksi?

Michael. Ja siitäkin aikaa kohta jo kaksi viikkoa.

3 viimeksi tullutta tekstiviestiä?

Jostain syystä ei tule enää lähetettyä tekstareita. Ennenhän saatoin laittaa 1000 tekstiviestiä kuukaudessa, nyt menee fb viestejä sekä whatsappeja. Kolme viimesintä viestiä on 1. Joo 2. Made me laugh 3. Uusin taitaa olla.

Voi elämä miten kiinnostavat viestitki meillä on kavereiden kanssa :D

Mitä lukee viimeksi lähettämässä viestissäsi?

Mistä sä katot sitä? Netflixistä?

 

Puhuttiin orphan black sarjasta, kuulemma hyvä sarja?

Kuka kirjoitti sinulle viimeksi Facebookin chatissa?
 Michael
Mille nauroit viimeksi?
Älkää huoliko, kissa on hyvissä voimin. Tätä videoo ennen nauroin laamavideolle.

Viimeisin ostos?
 Tekonahkahapsuhame. Siis ostin tämän HM:ltä alesta 7e. Oikeassa koossa. Tulin kotiin ja vetäsin päälleni ja kappas kun se ei menekkään, koska alushame on niin tiukkaa joustamatonta kangasta. Miksi kaupat laittaa tommosia xs kokosia alushameita m koon hameisiin, jotka sit pitää leikata irti. Hame meinaan menee täydellisesti ilman sitä alushametta.

Mitä pelkäät?

Pimeää. Lintuja. Sähköiskuja. Tulta. Kaasua (koska se voi räjähtää naamalle). Kaloja. Onhan noita. Nuo nyt on semmosia pelkoja mitä kaikilla ei ehkä ole. Sitten tietenkin ”perus” pelko eli lähimmäisten menettäminen. Ennen pelkäsin myös ihan älyttömästi koiria. Niitä pelkään vieläkin, mutta nykyään en sentään vaihda toiselle puolen katua kun nään, että koira tulee vastaan. Eniten ärsytti tietyt koiranomistajat. Kun peräännyin koiraa niin eikös tämä omistaja juokse perässä ja ilmota että ”se on ihan ystävällinen silitä!” Kuulkaas kun se on aivan se ja sama vaikka se koira on sun kans kiva ja mukava mutta en halua koskea sun koiraas.

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?

Islantiin. Kuumia kylpyjä ja matkustamista ympäri saarta autolla ois nyt niin mukavaa.

Mitä toivot syntymäpäivälahjaksi?

Syntymäpäivät on vasta Tammikuussa ja täytän 29. Matkalle olisi kiva lähteä. Vaikkapa sinne Islantiin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply