Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Hengitetään samaa ilmaa

Huh, tänä aamuna kello herättä tosiaan 4.13 ekan kerran, toisen kerran, kolmannen kerran. Yhteensä se pirisi taas kuus kertaa ennen kuin sain noustua ylös. Oli muuten hivenen hankala nousta noin aikasin loman jälkeen. Ja sen jälkeen kun lauantaina menin kentälle ja sain nukuttua noin puolisen tuntia koko yönä. Mä ainakin lentokentällä ajattelen muita ihmisiä. Niitä, jotka yrittää nukkua. Jos oon toisen kanssa kentällä puhun hiljaa ja yritän olla häiritsemättä muita. Ei näköjään kannata kun ei ne muutkaan ajattele toisia ihmisiä, se tuli huomattua kyllä taas kun yritin nukkua kentällä. 4 aikaan siihen laskeutu kone ja ihmiset purkautu kentälle ja mä siinä olin just saanu unen. Tunsin yhtäkkiä kun päähän osu jotain ja kauhee naislauma alko juoruaan vieressä. Katoin ylös niin mun pään viereen oli jämähtäny lauma naisia juoruaan siitä miten paljon oli turbulenssiä lennolla millä ne just tuli. Ne juorus siinä muuten vaan 10-15minsaa asiasta ja jatko sitten matkaa hakemaan laukkujaan. Ja se, että niiden oli pakko tulla niin lähelle mua, että niiden reput hinkkas mun päätä? No kuitenkin, nukuin sitten lennolla Pariisiin. Koko penkkirivi mun niin miten ihanaa olikaan siinä makoilla ja nukkua koko matka.

20160223_093244

Pariisissa mähän meinasin kuluttaa sen aikani keskustassa. En kuitenkaan tiennyt, että se kenttä on niin jättiläismäinen. Mulla meni portilta junalle kävellessä yli puoli tuntia. Jonotin 10minsaa, että saisin laukut talteen ja kun jono ei liikkunu yhtään sinä aikana hermostuin, että mullahan menee siinä koko päivä että saan laukut sinne ja vielä takas. Joten kassit mukana menin asemalle kattoon junia. Alko kyrpiin, varmaan väsymyksen takia, se, että missään ei missään lukenu mitään tietoa miten kauan juna menee kentältä keskustaan. Eniten yllätyin siitä, että Suomessa maksaa vähemmän junalippu kentältä Helsinkiin kuin Ranskassa. Menopaluu liput ois maksanu 20euroa! Ja kun kuulin että matkoihin menee yli tunti niin aloin jo hieman miettimään uudelleen. Kelloa katsoessa tajusin, että mulla ois siinä vaiheessa 5 tuntia vaihtoa jäljellä ja yli tunti matkoihin ja tarpeeksi ajoissa takaisin kentälle. Päätin jättää keskustan väliin, varsinkin kun Nuppekin huomautti, että sähän vihasit Pariisia. Niin tosiaan, niinhän mä vihasinkin. Miksi mä siis käyttäisin 20euroa vaan junalippuihin kun voisin sillä syödä kentällä ja vaan datailla kun kentällä oli wifi. Toisin sanoen laiska olin.

20160222_124150

Hain syötävää ja kun olin valmis sen kanssa niin kello olikin jo 13 eli ihan hyvä, että jäin kentälle koska boarding alkoi 15.45. Katoin pari jaksoa masterchef kanadaa ja tyytyväisenä sitten nukuin taas tunnin ajan lennolla Lissaboniin. Olihan se nyt ihanaa päästä takas kämpsylle. Tyhjensin jo kaks laukkua ja kappas kun olinkin ostanu 9 suklaalevyä ja 5 kaatissäkkiä. Siinäpä on karkkia muutaman suklaapötkön lisäksi. Ei pitäis ihan heti loppua.

20160222_124145

Keräsin kaikki tyynyt yhteen nurkkaan sängyssä, kömmin läppärin kanssa sänkyyn ja vedin tuplatäkin päälleni ja katoin jälleen yhden jakson masterchef kanadaa. Oon nyt siihen koukuttunu vaikka kyllä Australian on vieläkin paras. Michael teki meille munakkaat iltapalaksi ja aloinkin nukkuun aikuiseen tapaan jo klo 22 aikaan.

 

Eli kerroin nyt vaan että en saanu nukuttua kun matkustin takas kotiin ja sit menin aikasin nukkuun. Aika turhaa höpötystä mutta pitihän se tulla kertoon, että oon elossa ja tänne on luvattu tälle viikolle muutamalle päivälle +18 astetta eli aurinkorasvat voisin kaivaa taas esille.

Moikka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply