Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Yön odotus

Tää viikko mitä oon kotona ollu käymässä on mennyt hurjan nopeasti. Lauantaina tosiaan hyppäsin Toijalasta junaan, että lähdenpä kotiin. Kummityttö oli yötä ja kaiveli mun kans kirppistavaroita. Sunnuntaina näin mun kummitätiä ja toista serkkua kun käväsivät meillä. Yritin nyt tehdä paljon lyhyessä ajassa ja olla samalla suurimman osan ajasta kotona. Viimeksi kävin joulun aikaan ja silloinhan olin vaan neljä päivää kotona käymässä kun jouluksi lähdin sitten Tanskaan.

20160222_123512

En yhtään muista millon ajoin viimeksi autoa, oliko se Marraskuussa kun kävin kotona? Ehkä, mutta sillonhan ei ollut vielä edes lunta. Ja sitä ennen ajoin toukokuussa. Joten tässä nyt on ollu tuota taukoa ajamisessa ja meinasin ensin, että eihän mun tarvi ajaa nytkään kun veli oli lomalla kans koulusta niin hyvinhän mua voitaisiin kuskata eikö? Oon ihan hyvä kuski, mutta pelkään ihan älyttömästi ajamista niin se meneekin sit siihen se hyvä kuskius. Pelottaa niin, että ajan tosi huonosti ja kurkkua kuristaa koko ajan kun on muita autoja näkyvillä. Tajuatteko miten kamalaa se on varsinkin kun niitä muita autoja ON KOKO AJAN näkyvillä.

20160222_123520

Maanantaina vein kirpparille tavarat mitä kaivoin esille sunnuntain aikana. Maanantaina kävin myös hieman shoppaileen smarketissa. Kämppiksen toiveet täytettynä nyt kun laukussa matkaa tuplataskari akua, pari tuubia auran sinappia, mignon munia sekä ruisleipää. Itelle tuo ruisleipä ei ollut millään tavalla tärkeetä. Se on ihan liian kovaa mun makuun.

image

Vaikka Suomessa mua odottikin lisää vaatteita kaapit täynnä niin silti oli niin pirun kylmä kun ulos meni. vaikka eihän pakkasta ollu ku -5 astetta ehkä. Yhtenä yönä kyllä meni -22 asteeseen saakka mutta eipä mun yöllä tarvinnu missään liikkuakkaan.

 

Nyt oon matkalla lentokentälle, kyllähän se kyrpii. Joudun käyttään lyhyestä lomasta yhen päivän siihen, että istun lentokentällä ja odotan 8,5 tuntia. Viimenen juna Helsingissä on 23.00 ja seuraava olis sitten 7.15 aamulla ja lento mulla lähtee jo 7.30 niin ei taida tuo vartti riittää. Ja sama homma aamulennoillakin, Ensimmäinen lento olis ollut Helsingissä Oulusta vasta klo 8 eli auttamatta jo myöhässä. Mua ei ärsytä se, että asutaan niin pohjosessa. Mua ärsyttää vr ja muut kuljetusfirmat koska ne kuvittelee että kaikki asuu etelässä. Eikös vr nyt poistanut pitkän matkanjunia mutta ei kait yhtään vartin välein lähteviä lähiliikennejunia Helsingin alueelta? Se on hyvä, että nyt pystyy kulkeen n.8 tunnin välein junalla johonkin suuntaan pohjosessa mutta voi ei jos poistettaisiinkin yks lähijuna niin kauhia itku syntyis kun joutuu vartin odottaan toista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply