Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Lämpimästä kylmään

Perjantaina nukuin yöllä 3-4 tuntia ennen kuin piti kammeta ittensä ylös sängystä, Michael valvo siihen saakka, että saatto mut taksille niin oli ainakin varmaa, että herään. Lento lähti aamulla klo 5 ja lähdin siinä 3 maissa käveleen taksille. Ennen ku kone oli edes ilmassa olin jo nukahtanu. Heräsin siihen kun tarjoiltiin ruokaa. Otinkin kahvin. Pidin sitä kahvikuppia kädessäni ja mietin, että eihän se nyt pahitteeksi ole ummistaa vielä hetkeksi silmät. VÄÄRIN! Nukahdin se kuppi käteen ja heräsin siihen, kun vierustoveri yritti ottaa kopin siitä mun kupista. Se oli kuin hidastettuna, herään siihen ku vierustoverin naama on mun eessä ja samalla nään kun mun kuppi on aivan kallellaan ja kahvi melkein kaatunu. Säikähdän ja heilautan kupin nurin ja kahvit päälleni. Opetus, älä pyydä kahvia kun nukuttaa, äläkä varsinkaan ummista silmiäs samalla kuppia kädessä pitäen.

Helsingissä olikin melko vilposta ja tuuli. Lissabonissa näytti tänäänkin olevan +17 astetta ja Suomessa -2. Mutta tosiaan, näin Nuppea jälleen Helsingissä. Käytiin syömässä ja kierreltiin kaupoissa ennen kuin mun juna lähti Toijalaan. Harmittaa, että asutaan näin kaukana toisistamme ja kun tuun Suomeen niin keretään pikasesti kolme tuntia treffaamaan ennen ku juoksen jo seuraavaan paikkaan. Oon taas aikatauluttanu aika hyvin Suomessa oloaikani ja yrittää tässä nyt nähdä perhettä ja tehdä muutakin yleishyödyllistä.

Olin äitillä yhden yön ennen kuin lauantaina sitten taas hyppäsin junaan. Kotimatka kesti 4,5 tuntia ja olin vihdoin Oulaisissa. Täällä olikin pakkasta ja lunta, niin oli kyllä Helsingissä ja Toijalassakin. Kummityttö tuli yöksi myös ja lähti sunnuntaina kotiinsa.

image

image

Sunnuntain siivosin, varasin kirppispöydän viikoksi ja oon yrittäny ettiä kaikki Glennin kamat ja hinnotella ne ja käydä samalla omia tavaroita läpi myyntiin. Yllättäen niitä tulikin kaks jätesäkkiä eikä mulla ole mitään mahdollisuutta saada niitä kaikkia myytyä viikossa. Mut mukavaa olla kotona lomalla. Se on ihmeellistä miten aina väsyttää niin paljon kun tänne tulee. Tulee nukuttua yöt ja vielä päikkäritkin. Johtuneeko siitä, että aivot tajuaa, että ollaan lomalla vaiko siitä, että oon matkustanu taas pari vuorokautta ennen ku pääsin edes kotiin saakka?

image

Tiistaina on hammaslääkäri, keskiviikkona lähden Ouluun yöksi ja torstaina takaisin iltajunalla. Lauantaina lähdenkin jo päiväjunalla Helsinkiin. Joudun viettään yön kentällä, koska mulla lähtee aamulla puol 8 vasta lento. Josta tulikin mieleen, että mulla on pariisissa 7,5 tunnin vaihto, kai siinä kerkeis keskustassa käymään ihan hyvin? Voikohan lentokentälle johonkin jättää kasseja niin ei tarvis raahata niitä mukana.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply