Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Deadpool

Käytiin eilen leffassa kattomassa Deadpool. En oo täällä ollessa käyny leffassa ja itseasiassa yleensä en edes käy leffassa hintojen ollessa koko ajan suuremmat. Tällä hetkellä näyttäis olevan Finnkinoon 12e lippu. Me maksettiin 6,95e täällä. On tässä Moscavidessäkin elokuvateatteri mutta mentiin Vasco da gaman isoon NOS:in teatteriin. Ei siellä montaa ihmistä meidän lisäksi ollut. Michael veti leffan alussa karkin väärään kurkkuun ja ei kehannut yskiä teatterissa ja meni vasta tauolla raukka yskimään karkin pois kurkustaan. Onpa yllättävää, että kurkkua särki illalla.

image

Tykkäsin leffasta ihan älyttömästi, olihan se hieman väkivallalla mässäilevä mutta x-men leffat on aina hyviä. Kesää odotellessa kun tulee uus x-men leffa. Mutta ei kannata mennä kattoon Deadpoolia jos on herkkä väkivallalle tai verelle. Tai irti leikatuille raajoille.

Huomenna alkaakin loma, enää 3 tuntia töitä joista yks on lounas. Suomeen meno on taas hankalaa. Kun tietää, että ihanaa näkee taas perhettä ja saa olla pois töistä ja vaan olla. Mutta sitten taas Michael on täällä ja tulee ikävä. En halua asua Suomessa, en halua tulevaisuudessa kasvattaa lastani siellä, en nykyisessä Suomessa. Mut silti kaipaan sinne koko ajan ja kun oon siellä kaipaan muualle. Pitäis löytää semmonen paikka mikä tuntuu kodilta, Lissabon ei siltä tunnu. Huomenna kuitenkin klo 5 lähtee lento Amsterdamin kautta Suomeen.

 

En muuten edes aloita jaaritteleen VR:n lippujen alennuksista.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply