Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Keskustassa

Lauantaina käytiin keskustassa, mähän en sielä ole käynyt kuin muutaman kerran koko Portugalissa oloaikana. Kesällä oli liian kuuma mennä mihinkään, +30-35 asteen lämmöt ei paljon miellytä kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta eikä tuule ollenkaan. Ja kesällä turistit valtaa Lissabonin totaalisesti joka valitettavasti tuo myös taskuvarkaat ja huijarit. Olihan niitä nytkin siellä. Kaikessa rauhassa kun kävelee kadulla niin joku vanhempi mies tuli naaman eteen ja työntää meille pussia, joka on täynnä vihreetä moskaa ja sanoo marijuana? Siis nyt ennen kuin innostutte, että jee kadulla myydään noin helposti pilveä niin ei. Näitä on tusinan verran kesällä samalla kadulla tyrkyttämässä näitä pussseja idiooteille. Todellisuudessa se on jotain yrttejä tms, koska kun poliisit ottaa kiinni niin ne voi sanoa, että ei se mitään ole. Ja nehän suuttuu jos niille sanoo vastaan ja kieltäytyy ostamasta.

20160206_134815

Nyt kuitenkin kadut oli ihanan hiljaset, hieman oli kyllä kylmä. Paikalla näkyneet turistit oli Espanjasta.

20160206_134854

Oltiin keskustassa 1 aikaan päivällä. Nälissään etittiin jotain helppoa paikkaa ja satuttiin törmään kebabpaikkaan. En ookkaan syöny kebabia sen jälkeen ku syötiin rullat joululomalla Tanskassa. 4euron pitakebab jäätävällä määrällä lihaa oli sopiva mulle ja siihen vielä olut niin erittäin hyvä.

20160206_140726

Ja ei, en haavaillen katsele tulevaisuuteen, tää oli ainoa kuva joka onnistu. Ja mulla on nyt semmonen homma, että käytän erittäin värikkäitä sukkia legginssien kanssa. Jotka varmasti erottuu kauaksi. Oon ärtyny mun töppöjaloista. Eihän lyhyille jaloille mitään voi ja ärsyttää vaan ku ne on jotenki paksut nilkoista ja lyhyet. Mutta oon kyllä ilonen mun hiusten väristä. En oo värjänny niitä nyt viime kesän lavender poispeseytyvä väri kokeilun jälkeen ja ne alkaa taas olemaan mukavan blondit ja kesällä aurinko vaalentaa vielä lisää.

20160206_141718

Keskustaan menoonhan oli syynä se, että piti hakea turistisormustimet mummolle ja äidille. Käytiin myös turistiratikka ajelulla. Nyt senkin voi ottaa to-do listasta pois. Siitä myöhemmin.

20160206_141723

Mennään varmaan uudelleen keskustaan mun loman jälkeen, Martin monizin aukiolla oli hierontateltta pystyssä ja Michael sano, että se on hyvä ja makso 10e 20 minuuttia. Pitäis saada niskat kuntoon. Pääsiäislomaa pitäisi pyytää, että päästään käymään jossain. Madridiin maksais yöjuna 25e mutta melkein 11 tuntia yöjunassa kuulostaa hieman rasittavalta. Easyjet lentäis Madridiin, mutta pitäis saada ensin sovittua pari ylimäärästä lomapäivää. Vai pitäsköhän sitä sittenkin lentää Lontooseen lomaileen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply