Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Asetta kantava panda

Ihanaa, perjantai. Olin sairaana pari päivää. Enitenhän tässä ärsyttää se, että kun sairastun ja jos sattumalta Michaelkin on sairas samaan aikaan niin se on erittäin epäilyttävää kun pariskunta on sairaana yhtä aikaa. Tietenkään ei ajatella sitä tosi asiaa, että kun asutaan yhdessä niin sairaudetkin leviää helposti. Mehän tietenkin varta vasten suunnitellaan yhdessä millon ollaan pois ja sit tehdään jotain superhauskaa! Todellisuudessa nukuin klo 16 saakka ja menin takas nukkuun 6 tuntia myöhemmin ja Michael pelas läppärillä.

image

Semmonen pieni juttu vielä mun edellisestä parisuhteesta josta oon täälläkin aika avoimesti kertonut minkälainen se oli luonteeltaan. Miten paljon henkistä ja fyysistä väkivaltaa se sisälsi ja miten se vaikutti muhun. Nyt kuitenkin 6 kuukautta myöhemmin alan olemaan hyvässä kunnossa. Ennen joulua olin niin täynnä vihaa sitä ihmistä kohtaan. Halusin kostaa mahdollisimman monella eri tavalla. Halusin satuttaa sitä ja kostaa. Halusin viedä siltä kaikki rahat, koska se käytti mun rahat. Ei menny päiväkään etten turhautunu vihan tunteeseen mikä mulla oli sisällä. Nyt kuitenkin joulun jälkeen alko unohtumaan päivittäinen vihaaminen. Ja lopulta se viha mikä mulla oli tätä ihmistä kohtaan käänty sääliksi. En enää ollutkaan vihainen vaan säälin sitä. Se ei koskaan muuttais tapojaan, se ei koskaan saavuttais unelmiaan koska sillä ei ole niitä. Ainoa mitä se toivoo on se, että on alkoholia ja huumeita. Se eläis aina jonkun toisen siivellä, oli se sitten parisuhteessa tai vanhempiensa rahoilla. Tajusin voittaneeni. Se riitti mulle. Mulla on mahtava parisuhde, oon onnellinen, mulla on töitä, unelmia ja tiedän myös, että tulevaisuus on mahtava.

 

Viimeinen sivu tässä kertomuksessa on se, että Glenn laitto mulle tällä viikolla sähköpostia. Kiitti kaikesta, kerto miten mahtava ihminen oon ja miten ikävä sillä mua on. Luin sähköpostin ja suljin sen. Mulla ei ole tarvetta enää kostaa eikä kertoa sille miten hyvin mulla menee. Se riittää, että mä tiedän olevani niin paljon paremmassa kunnossa nyt kuin vuosi sitten.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ellu 05/02/2016 at 10:19 AM

  Ihana kuulla, että sulla on kaikki hyvin. :) Oma hyvinvointi on tärkeintä!

  Mullakin on yks aika karsee parisuhde takana ja välillä mietin vieläki miten oon voinu olla yhessä sellasen ihmisen kanssa ja vielä lähes 4 vuotta… Erosta on jo 8-9 vuotta, mut joskus mun päässä pyörii vieläki ne jutut mitä se mulle sano ku viimeinki sain jätettyä sen idiootin: ”Et tuu koskaan pärjäämään elämässäs. Oot ruma. Oot läski. Kaikki tykkäs susta vaan sen takia ku olit mun kanssa. Opettajat anto sulle hyviä arvosanoja vaan mun takia.” SAIRASTA!! Ja tiiän, ettei noi asiat oo totta, mut kyllä ne sillon tuhos nuoren n. 18-vuotiaan itsetunnon. Sit ei oltu puhuttu vissiin puoleen vuoteen sanaakaan ja jostain syystä vastasin sit sen puheluun. Se alotti kysymällä oonko mä laihtunu! xD (Ja sillon olin oikeesti varmaa 20 kg kevyempi ku nyt, täysin normaalipainonen siis eikä laihtumiseen ihan kauheesti ollu varaa. :D)

  Jälkeenpäin oon tehny analyysin, et se tyyppi oli narsisti, kaikki merkit oikeesti viittaa siihen.
  Kauhee avautuminen!! :D

  Ps. Sain vähän huvia siitä ku joskus vuosia eron jälkeen kuulin, et se oli menettäny kaikki rahansa uhkapeleissä ja et se on lihonu n. 40 kg. :D

  • Reply Heli 07/02/2016 at 7:10 PM

   Tuo on just semmosta mitä en tajua! Miksi sit on toisen kanssa jos ajattelee että toinen on ruma ja läski :D Glenn teki sitä että se sano että jos lihon niin hän jättää mut ja sit se ite liho VUODESSA 20KILOA! Ja ymmärrän kyllä täysin sun huvin jos toinen menettäny rahansa ja lihonu :D

 • Reply Anna 05/02/2016 at 4:32 PM

  Ihanaa, että elämässäsi on kääntynyt uusi sivu tuohon entiseen suhteeseen liittyen!

  Olin itse viime vuonna muutaman kk ajan parisuhteessa, jossa toinen osapuoli alkoi käyttää henkistä väkivaltaa mukavan ja normaalilta tuntuneen alun jälkeen. En aluksi edes tajunnut sitä, koska kukaan ei ollut sanonut mulle vastaavia juttuja tai käyttäytynyt sillä tavalla. Mustasukkaisuutta, kontrollointia, solvausta ja aiheetonta syyttelyä. Lopulta kuitenkin tajusin, etten voi olla tällaisessa suhteessa jos meinaan säilyttää itsetuntoni ja hyvän mielenterveyden ja laitoin välit poikki. Tyyppi ensin solvasi mua ja sitten alkoi perustella miksi tein väärän päätöksen. Pari kk eron jälkeen yritti vielä kirjallisesti ottaa yhteyttä, sama kuin sulla että ikävöi, ja haluaisi nähdä uudestaan. Erotessa sanoin, että musta tuntuu, että en pysty menemään rakkauselämässäni eteenpäin jos me ollaan yhä yhteydessä. En siis vastannut. En halua enkä myöskään ole velvollinen. Elämä jatkuu ja on nyt täynnä kivoja asioita ja ihmisiä – ja uskon, että näin on myös tulevaisuudessa.

  Kaikkea hyvää sulle tälle vuodelle :)

  • Reply Heli 07/02/2016 at 7:12 PM

   Sä sentään uskalsit ja laitoit välit poikki ajoissa. Itellä oli hankalaa se että asuttiin yhdessä ja toinen oli kotosin ruotsista niin tuli semmonen olo, että mitä se tekee jos nakkaan sen pihalle ku elää muutenki jo mun rahoilla. Tyhmäähän se on ajatella noin ku ei tosiaan oo velvollinen elättään aikuista ihmistä. Mutta onneks kumpikin ollaan nyt päästy eroon huonoista suhteista :)

 • Reply Susanna 05/02/2016 at 8:38 PM

  Oot kokenut kovia mutta nyt tiedät mitä jatkossa välttää. Kaikesta ja kaikista ei ansialkuun heti tiedä mitä saattaa olla vastassa.
  Hyvä että löysit paremman miehen

  • Reply Heli 07/02/2016 at 7:13 PM

   Siinä se onkin ku ei heti tiedä minkälainen on ja ku ihastuu niin sitä vaan sulkee silmänsä totuudelta. Onneks Michael on täysin erilainen :)

  Leave a Reply